jolkadk parašė:
As galvoju kiek maniskis per menesi priaugs... savo pienuku tik maitinu, su misinukais man atrodo daugiau priauga![]()
As irgi tik savo pienuku maitinu.. Priaugom kaip sesute sake idealiai
jolkadk parašė:
As galvoju kiek maniskis per menesi priaugs... savo pienuku tik maitinu, su misinukais man atrodo daugiau priauga![]()
As irgi tik savo pienuku maitinu.. Priaugom kaip sesute sake idealiai
sveikos mamytes
as tai visai laiko nebeturiu, malgoano lelius ir mokslai visa mano laika uzima, nors mazius tai superinis nesiskundziu, labai geras ir miega ir nelabai jau baisiai verkia
apie misinuka tai mes naudojam nan ha1
tai atrodo kad tinka, o per viena karta tai visaip buna suvalgo ir 110ml ir 130ml
jau galvojau kad cia maniskis labai daug valgo, bet kiek matau kukte tavo dar daugiau suvalgo
sveikos, mamytes!
nors mano sunelis pagal amziu dar visai nedidukas, bet gime dickis, tai ir apetitas ojojoj
buvo cia kazkaip neramus ir nesuprantu ko! tai mama sako tu gal ji pamaitink! ir jam is tikruju truko maistelio!va dabar sotus tai ir ramus vaikas! pavalgo, pamiega ir ramybe namuose!
jolkadk parašė:
Labas rytasas dar kolkas dziaugiuosi, kad misinuko man nereikia
uztenkam pienuko
![]()
As tik menesiuka turejau savo pienelio;( o dabar maitinu misinuku...geriam aptamil comfortis, nes viduriukai pakieteja ir puca pilvuka labai;(
jolkadk parašė:
sveikute pienu maitinamas kudykis manau daugiau priauga nei misinukais taip kad nesuk sau galvos ir imunitetas stipresnis maitinamt krutimi
jaunoji parašė:
na sveikos vasarinukes![]()
![]()
senai bebuvau cia,bet kaip matau nelabai kuri ir buna daznai cia![]()
![]()
tai prasinesu kad mes augame,esame beweik 3 savaiteliu o jau rubelius isaugom,perejom i 64 dydi![]()
jau kokia savaitele buvo viduriukai uzkieteje,bet pakeitem misinuka ir jau vakar viskas susitwarke
savo pienelio neturiu kaip supratot,turejau pirma savaite ir tai ant galo vos porai maitinimu uzteko.as savo mazyliui dar laikau vilnones kojinaites,manau nieko blogo,turiu net didesnes vienas,tad manau ilgai nesios jis vilnones
![]()
butu idomu suzinoti jei kuri taipat maitinat misinukais,kiek jusiskis suvago?kiek katu valgo?kaip visoms sekasi?
![]()
vaaa, geras klausimas, mano suvalgo 120 ir atrodo dar sukirstu porcija, bija, kad nubutu per daug...
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai