zurza parašė:
Žiūriu laimingos mamos, kuriu mazyliai pilvo diegliu neturi, kad jau obuolius ragauja![]()
na aš irgi zadu neplaukt pries srovę ir su paragavimais dar šiek tiek palaukt, juk visa gyvenimą dar visko privalgys. Pas mus (Anglijoje) ir knygose, ir gydytojai, ir reklamos - visi kalba, kad primatinti rekomenduojama nuo 6 men, arba ne anksciau 17 sav. O jau nuo čia eina asmeninis kiekvienos mamos reikalas. Man tai net baisu ką duot butų, nes bijociau, kad viduriai vaikui neuzkietetu, bet gal aš čia bijau, nes jau tiek prisiziurejau į savo angeleli rekiancia nuo pilvo skausmu, kad rizikuoti nenoriu![]()
o mes dar nesivartom, kur tau, vos galva nuo kilimelio pakeliam, nes dažniausia padedam zanduka ir skundziames, kad ko ant pilvo reik gulėti
bet galva laikom gan tvirtai
įdomiausias žaislas tikriausia butų televizorius, tik, kad mama neleidzia žiūrėt, todėl dar labai tinka žiūrėt per langą važiuojant. Dar va kumsti bandom į burna isidet
juokinga negaliu
nes mes kai nei soskes, nei pirsciuku neciulpiam, tai ir kumstukas burnoj - didelis iššūkis
![]()
mano mazgei tik pries koki menesi baigesi pilvo diegliukai,siaubas budavo vakarais...
todel as ir bijau net obuoli duoti,nors noreciau pabandyti jau...as dar koki menesi zadu palaukti su primaitinimais,mum uztenka mano pienelio ir arbatytes
jau trecia valanda,viena maitinima jau pramiegojo
pirma karta taip ilgai diena miega
ir suvalgo zymiai daugiau