Feja24 parašė:
sveikos isivaizduokit pas mus virsuje kalasi iskarto 4 dantukai![]()
![]()
![]()
![]()
valioooo
gali but,man 11menesiu pirmajai dukrytei kai pradejo dykti irgi iskarto po 4 dygo
Feja24 parašė:
![]()
![]()
![]()
valioooo
gali but,man 11menesiu pirmajai dukrytei kai pradejo dykti irgi iskarto po 4 dygo
Feja24 parašė:
![]()
![]()
![]()
Oho! Kazin kiek mums prasikals,kad toks sirsinas musu saule
O cia pirmi,ar jau apacioj turit? O kaip atrodo besikalantys dantuliai? Ar kai jau bus matyt,tai nereiks nei klaust?
Feja24 parašė:
sakes man atrodo dar ir galiniai nes kisa ten kasyt o virsutiniai jau matosi isvis pirmi du jai isdygo 4 menesiu dantuota pana![]()
![]()
Nu jus duodat o mes nei vieno dar
Dutee parašė:
Pas mus ziuriu virsutiniai iltiniai kalasiO virsutiniu kandziu dar neturim
Mama sake pas mane taip buvo kaip vampyre buvau
![]()
O kaip savijauta ir nuotaika,nes jei neklystu iltinukai skaudziau dygsta?
daivuskiux parašė:
O kaip savijauta ir nuotaika,nes jei neklystu iltinukai skaudziau dygsta?
Irzlus, bet seip lyg ir normaliai....Kramto viska, pirstukus kisa krapsto
Seiles iki zemes nespeju valyti
Bet kolkas dygsta tikrai ramiai... Pirmieji isdygo be vargo
Dutee parašė:
Irzlus, bet seip lyg ir normaliai....Kramto viska, pirstukus kisa krapstoSeiles iki zemes nespeju valyti
![]()
![]()
Bet kolkas dygsta tikrai ramiai... Pirmieji isdygo be vargo
![]()
Nes musiskis siaubingai neramus,piktas,irzlus,labai prastai valgo,naktim verkia,truputi paviduriuoja,porai dienu temperatura uzkyla,o tu danteliu dar nei kvapo.
daivuskiux parašė:
Nes musiskis siaubingai neramus,piktas,irzlus,labai prastai valgo,naktim verkia,truputi paviduriuoja,porai dienu temperatura uzkyla,o tu danteliu dar nei kvapo.
Kaip sianakt taviskis miegojo? Manoji kazkaip pradejo berods ramiau miegoti - dingo blaskymasis, ta prasme isko kruties apie 4-5k, bet pavalgius ramiai miega, nebesiduoda!
daivuskiux parašė:
Oho! Kazin kiek mums prasikals,kad toks sirsinas musu sauleO cia pirmi,ar jau apacioj turit? O kaip atrodo besikalantys dantuliai? Ar kai jau bus matyt,tai nereiks nei klaust?
![]()
tikrai, kai jau dygs, tai ir pamatysi
pas mus pirmiausia ant dantenyčių atsirado tokia tamsi dėmelė, po poros kokių dienų ir "praplyšo" ta vieta
o dabar jau turim pjūkliukus aštrius du
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai