2013.07.26 14:01 (prieš 13 m.)
Sveikos mamytes ,ziuriu diskutuojat apie vaikuciu patiekaliukus
Noreciau paklausti Ashrozine ,jus rasote ,kad tik bulves esat ragave is suaugusiu maisti ,o kokias patiekaliukais ir is ko gamintais maitinat savo vaikuti ?
As ne nezinau prie ko priskirt mano maziukes meniu ,ar prie bendro stalo ar prie leliukisko
Kogero kiekvienos siemos mitybos iprociai yra visiskai skirtingi ,todel vienos stebisi ,kad vaikai valgo nuo bendro stalo ,kitom tai yra normalu . Prie ko priskirtumet tokia sriubyte : kiaulienos frikadeles+ bulves+makaronai+morkos+krapai +svoguniuko laiskai ?,tokios sriubytes puikiai pavalgo visa mano seimyna . Taip pat maziuke ,valgo orkaiteja gamintus troskinukus ( bendras siemos patieklas) ,kepta rankoveja vistiena ,ja patiekiu su ryziais ,troskintas frikadeles su bulviu ,grikiu arba avizine kosemis .Sriubu daug valgom nuo bendro stalo :pupeliu ,kopustu ,burokeliu ... ,bet yra kelios tik maziukei verdamos (nes ju kiti seimos nariai nevalgytu) pvz. su zaliaisiais zirneliais , cukinija ... Valgom pieniskas sriubas makaronu ir kruopu ,jos tinka visoms mano panelems
o pvz. blynai ,omletukas ,virtinukai dar visai netinka mano panelytei ,nes ji ju dar nesukramto gerai (nors turi 8 dantukus) isideda gabaliuka i burnyte ir svajoja .