Vaiduse-33 parašė:
grazios foto ir visai nedidele, o tik grazi besilaukianti mamyte![]()
![]()
Aciu,bet kai as žinau,kokia buwau,ir kokia esu dabar tikrai jau diduke esu
Vaiduse-33 parašė:
grazios foto ir visai nedidele, o tik grazi besilaukianti mamyte![]()
![]()
Aciu,bet kai as žinau,kokia buwau,ir kokia esu dabar tikrai jau diduke esu
praeitą savaitę gydytoja išrašė gerti ir magnį, ir kalcį, ir žuvų taukus, nors iki gimdymo mėnuo. vakar pataupiau magnį, tai kojas traukė, naktį išsiblaškiau visą. o neišsimiegu - kyla kraujo spaudimas. užburtas ratas.
tiesa, jeigu vartoji magnį, logiškai mąstant, neturėtų kietėti pilvas. nė velnio. man pakietėja.
mazulielis parašė:
Buvau mamytes siandien pamokelese ir suzinojau idomu dalyka, kad leliuko iki men laiko negalima vesti i lauka jei lauke zemesne temperatura nei -4 laipsniai, tada reikia i diena mazdaug tris kartus gerai pravedinti kambari.ka apie tai manot?
labas rytas
o kaip tada po ligoines ji iskart namucio nestis?? as bijau kad gruodis nebutu labai jau saltas..nes iki namu butu vaziuot apie 20 km.. aiksu masinoje sildymas ijungtas, bet vistiek kudikelis as isivaizduoju pirmasyk gryno oro ikveps labai salto
mes vaziavom su pirmuoju lapkricio menesi namucio is gimdymo namu,oras buvo tragiskas,stiprus vejas ir sniegas,vos ne puga,tai vyras privaziavo prie pat duru gimdyklos,greit isinese i masina,nezinau gal ir spejo tas vaikas to oro ikvept bet nieko nenutiko,o ir prie pat laiptines taippat masina pasistate ir greit inese i vidu nes as buvau po cp tai greit judet negalejau
,o poto po keliu dienu issinesdavau ivyniojus i balkona pastovedavau su juo 15-20min,kaip bebutu jau buvo salta tai nesinoredavo ilgai laikyt,o poto po truputi pradejom ir eit i lauka,o jau po naujuju metu sausio,vasario men budavo nesvarbu,ivynioji i vezima ir i lauka,bent jau iki parduotuves nueit tikrai keliavom kasdien,nesvarbu ar sninga ar ne,ir nemanau kad tai pakenke atvirksciai jis buvo gan stiprus ir uzsigrudines,mazai sirgo iki metu laiko neteko jokiu antibiotiku gert,ar kazko pan,aisku slogyte budavo kad islenda.
neri.m parašė:
Labas rytasNa nestukes, nesiruosiat vaziuoti zvakuciu padeginti?
Speju, dauguma jau isvyke, nes labai jau cia ramu
Mes su vyru vaziuosim vakare, kai sutems, nes man labai grazu tada buna...Geros ir lengvos dieneles visoms
![]()
Labas, dar nevaziuojam, gal ir tik vakare
as jau galvoju, kad laikas pradeti krautis tase i ligonine.... as jau beveik viska turiu, bet i tase viena reikia sukrauti
o vis atidelioju, pvz vakar lyginau uzuolaidas, ploviau grindis, o po to pavargau ir ejau miegot... gal snd jau prisiruosiu... o jus jau visos susidejusios tases?
Gruodinukas parašė:
Labas, dar nevaziuojam, gal ir tik vakareas jau galvoju, kad laikas pradeti krautis tase i ligonine.... as jau beveik viska turiu, bet i tase viena reikia sukrauti
o vis atidelioju, pvz vakar lyginau uzuolaidas, ploviau grindis, o po to pavargau ir ejau miegot... gal snd jau prisiruosiu... o jus jau visos susidejusios tases?
![]()
As siandien uzuolaidas plaunu
Sakau nors miegamaji susitvarkysiu. Langa vyras pades apsivalyti. O tasytes dar nesu susidejusi, nors gal jau ir reiketu del visa ko... Noriu sulaukti paskaitos apie gimdyma (jau antra karta atkelia kitai savaitei), joje planuoju uzklausti, ka konkreciai reikia pasiimti, nes nenoriu bile ko prisikrauti...
As kolkas dar tasiu nesusidejau
Bet cia praeita nakti sapnavau, kad gimdau, tai jau priverte susimastyti, gal jau laikas pradeti po truputi viska detis
As vakar mazyles rubelius lyginau, tai ir taip jau po truputi apgalvojau, apziurejau, ka jai reikes i tase deti
Bet as kai paskaitoje buvau, tai ta lektore sake, taupyti savo laika, bei pinigelius ir ligonineje naudoti ju rubelius
Tik pampersiukus kojinytes ir kepureles tureti...
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai