Bitute03 parašė:
Labas, man data nustatyta irgi liepos 8 d kaip ir pimperziukuibet manau kad tos datos dar koreguosis kai padarys echo...
![]()
man jau nekoreguosis nees man jau antra echo darys
Bitute03 parašė:
Labas, man data nustatyta irgi liepos 8 d kaip ir pimperziukuibet manau kad tos datos dar koreguosis kai padarys echo...
![]()
man jau nekoreguosis nees man jau antra echo darys
pimperziukas parašė:
man jau nekoreguosis nees man jau antra echo darys![]()
niekada nesakyk niekada man irgi buvo su pirmu nustatyta sausio 12 padare skana nustate sausio 10,o gime gruodzio 8.pats pasirinko kada
Bitute03 parašė:
![]()
Aš manau, kad ne echo, o lialius tą datą nusistatys sau, kaip tik norės
Moli parašė:
Aš manau, kad ne echo, o lialius tą datą nusistatys sau, kaip tik norės![]()
manau, kad ir ne nuo jo daug kas priklauso
vaidluka parašė:
niekada nesakyk niekada man irgi buvo su pirmu nustatyta sausio 12 padare skana nustate sausio 10,o gime gruodzio 8.pats pasirinko kada![]()
zinoma ale echo parode liepos 8 ,o mazius pats kai sumastys tai pasibels ir isleks
pimperziukas parašė:
zinoma ale echo parode liepos 8 ,o mazius pats kai sumastys tai pasibels ir isleks![]()
isleks, nu jooo
gerduolis parašė:
Labas vakaras, mamytes. Matau visai neblogai paplepejot, bet siandien negalesiu perskaitytguliu ligos patale, 38 temp, fui fui fui... Sunki naktele laukia... Na o jus gerai pailsekit
![]()
beje, pasigirsiu, sndn mano brangusis man pasipirso![]()
reikia atsvesti
Bitute03 parašė:
isleks, nu jooo![]()
sakys as noriu jau i dienos sviesa pyyyyyyyyyyyyyyrst ir as jau cia
gerduolis parašė:
Labas, mamytukes... Atbegau tik pasidalint naujienom, o jos nekokios... Taigi roto virusiukas pas mane... Prasikankinau visa nakti didziuliuose pilvo skausmuose, labai pergyvenau, kad tik maziukui nieko nenutiktu... Siandien n kartu vemiau, bet jau geriau... O gydymasis - daug skysciu, gulet ir kazka uzvalgyt biski, jeigu lenda, tai dziuveselius traskinu lovoj ir geriu mineralka suria... jei bus blogiau, reikes vaziuot po laselinem gult, tfu tfu tfu... Va tiek. Ziurekit atsargiai, nesirkit, sake ziema labiausiai siauteja ta zaraza... Linkejimai visoms ir jusu maziukams![]()
Uzjauciu tave,as pernai irgi toki geri turejau..Tai valgiau sausiukus su dz.obuoliuku kompotu(cia jei viduriuoji kompotukas liux)Sveik greiciau!!!
pimperziukas parašė:
sakys as noriu jau i dienos sviesa pyyyyyyyyyyyyyyrst ir as jau cia![]()
gerai butu kad viskas taip paprastai ir lengvai ivyktu
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai