vaidluka parašė:
Oi tas mano vyras jis net nezinau ko susiraukes,sirgo kelias dienas buvo apsokinetas,sestad turejom vaziuot apsipirkt .Tai ne nevaziavp nes dar serga,tik man izengus per duris iskarto greit paklok lova ir greit atnesk arbatos.Dar su batais buvau kaip gavau darbo,nei paklause kaip sekesi gimtad nieko.Mu viska padariau tada sako kaip sekesi,o man toks abydnumas.Sakau greit paklojau lova ir arbata atnesiau o sekesi gerai.Tai va ir prasidejo neklabejimas.Sekmad skambina is darbo sako tu viena nuvaziuok apsipirk ,svarbiauja jam citrinos ir medus.Sakau as viena nevaziuosiu nes man sunku tuos maisus tampyti,ir viskas baigesi musu pokalbis.Vakar gryzau nei murmur nei marmar.Saldytuvas baltas,sakiau jei jam neru[i o ir man si karta neruper.Vaikui p[adarau spageciu o pats tegul ka nori ta valgo.Nes visada nusileidzu tai taip ir buna.Nepagalvos ka as atsikelus valgysiu,nes rupi tik jo pilvas.Oi kaip supykusi esu tai negaliu.
Na o del kad vaikutis gims ir tada pazesim kokiu daigtu reikia as kazkaip nesirysiu nes su pirmu taip buvo,vyras nieko vienas nenupirko trecia diena po gimdymo mane issitempe i sopings.Ejau kaip vaiduoklis neturedama sveikatos.Aisku yra vyru kurie gali viska nupirkti zmonai paprasius bet va ne mano.Tai viska susipirksiu iki gimdymo,vistiek kazkada panaudosiu.
Na kartais buna ,pasitaiko visiem tu gincu ar nekalbadieniu .Tikiuosi greitai susitaikysit
As kai ligoninei gulejau man pientraukio prireike ,galvoju ka daryti as jo akyse nesu maciusi ,tada net nebuvau pagalvojus kad man tokio daikto gali prireikti ,tai vyrui paskambinau sakau nupirk pientrauki ir atvezk i ligonine.Tai jis nuvaziavo i vaistine isssiklausinejo apie juos ir Avent nupirkes atveze :)))) Na bet jo vyrai visi skirtingi ,gali atsirasti net ir tokiu kuriem geda pirkti tokius moteriskus dalykus.Man kai reikedavo (always) tai ji kartais pasiusdavau nupirkti

stiprybės...