Gabrielė S. parašė:
Labai gražus mažylis !![]()
Aciu mamos
Gabrielė S. parašė:
Labai gražus mažylis !![]()
Aciu mamos
Kartland parašė:
SOS mamytes, nuo vakar vakaro pas mano maziuka sauskelnese kartu su kakuciu matosi nezymiu raudonu tokiu isskyru. Jos neryskiai raudonos, ju labai nedaug, bet tai v…
O neturi mob telefono daktaro savo? Nes as tai skambinciau del sventos ramybes, maza ka.. O daktarai turi suprast,kai savatgali del tokiu mazuliuku bedu klausineja.
gerutej parašė:
as irgi mastau apie spirale bet vyras nelabai nori kad naudociau tokius dalykus, bet gal pavyks itikinti, mat prisiskaite apie pasalinius poveikius ir galimus pavoj…
o kokie tie pavojai ir salutiniai poveikiai?
kiek skaiciau tas pats kaip su tabletem
bellezza_o parašė:
www.mama.lt/show-article/3022 cia paziurek nes raudonas gali but kraujas
Pas mus dar kitaip. Tokie tamsus kraujo siuliukai. Raminuosi, kad neistiktu manes isterija. Jau taip bojau.
aurelija.po parašė:
O neturi mob telefono daktaro savo? Nes as tai skambinciau del sventos ramybes, maza ka.. O daktarai turi suprast,kai savatgali del tokiu mazuliuku bedu klausineja.
Gaila, kad neturiu. Mes dar tik du kartus pas ji buvom. Kaip noretusi kuo anksciau suzinot kas yra.
Sveikutes.
Gal kaikuriom buna taip kad mazylis staigei pamelinuoja ir nekvepuoja...nes manasis ne pirmasyk taip,dazniausei budavo kai verkdavo,dabar jei uzsprinksta ir jam skaudu buna,tai ikvepia ir nebekvepuoja...kokias 5sekundes,kaip baisu buna. As kai menesio skiepyjau is skausmo jam taspats buvo,bet daktare sake kad nieko baisaus plauciai vedinas..:/ bet kaip nieko baisaus jei man baisu ,kai matai kai tavo mazylis nekvepuoja..O pagalvojus kas bus kai skiepys kitus vaistus,bijau kad ikveps ir neikveps..
Kartland parašė:
Pas mus dar kitaip. Tokie tamsus kraujo siuliukai. Raminuosi, kad neistiktu manes isterija. Jau taip bojau.
www.vlmedicina.lt/2011/09/del-ko-kudikio-ismatose-gali-atsirasti-kraujingu-gleiviu/
aR VAIKUTIS RAMUS? Gal koks tavo maistas sualergizavo?
anggeliuke parašė:
Sveikutes.Gal kaikuriom buna taip kad mazylis staigei pamelinuoja ir nekvepuoja...nes manasis ne pirmasyk taip,dazniausei budavo kai verkdavo,dabar jei uzsprink…
Mano pusbroliukui taip buvo,isaugo sita.Labai baisu budavo man ji saugot atsimenu
Dar daktare sakydavo tetai,ignypkit i uzpakaliuka kad ikveptu
Starkute parašė:
Mano pusbroliukui taip buvo,isaugo sita.Labai baisu budavo man ji saugot atsimenuDar daktare sakydavo tetai,ignypkit i uzpakaliuka kad ikveptu
![]()
na as ir skaiciau kad turetu isaugti. Ir kada kreiptis reikia butinai i pagalba..Tikiuosi kad isaugs.
Maniske buna uzmirsta ikvept kai valgo, poto isspjauna pasiblasko ir giliaimikvepia, irgi kartais gazdina. Draugei sunus irgi budavo melynuoja ypac kai verkia ir atsijungia ir nekvepuoja, daktarasmsake turi isaugt, neleido isiverkt ir tiek.tai kai uzeina sake lengvai zandukus pazpliuskena arba ignybia. Bet po 2.5men praejo lyg ir.
O mum po ilgos pertraukos vel diegliukai siandien bu o
jau dziaugiaus kad praejo. Nerami po pietu buvo vis o kai pavalge 6val eme vel verkt rekt, tai lasiuku aviau ir uz 5 min uzmigo.
Dar toks klajsimas, mums buvo prakaitine ant zandu, kzkloiuko. Ir dabar zandai pleiskanoja, tie spuogiukai kai surageje. Ar praeismsavaime ar reik tept su kokiu kremuku, sudokremu gal? Skaiciau kad nuomegzemos, nudevimu jis, galvoju galmir zandams padetu? Kaip manot?
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai