egliute22 parašė:
o jeja vargsiuke, sveikatytessakau neturiu ka patarti niekada dar tokios tempes neturejo vaikai .
labai noreciau, kad sveikatytes daug turetumem .
egliute22 parašė:
o jeja vargsiuke, sveikatytessakau neturiu ka patarti niekada dar tokios tempes neturejo vaikai .
labai noreciau, kad sveikatytes daug turetumem .
ausyte parašė:
o kiek pas jus temp buvo? ir del ko? as bijau naktiesnelaukiu
pas mus paracetamolis 80 mg, ten iki 6 kg, jai 6,5, tai duodu tas. nes kitu nesu nusipirkus. ir …
pas mus 125mg parecetamolis. o temp buvo auksciausia 38.8, bet as labai daznai matuodavau neleidau kad pakiltu iki39. kai budavo38,2 iskart dejau zvakute. pirma nakti jei gerai prisimenu buvo du kartai kad idejau zvakute kazkur po 4val. nors parasyta kad galima tik kas 6val det, bet ka daryt jei kila tai reikia kazkaip numust. o kasbuvo as tau ryte rasiau kraujas parode bakteriju kazkokiu per daug, ir lyg tai ta tridiene karstine buvo. bet kaip tau sake daktare kad kai tridiene kraujas geras buna, bet mums pasake kad tridiene nors ir kraujas negeras buvo. laukia bemiege naktis taves, as irgi blogai miegojau vis ziurejau kad nepakiltu temp. sunku kai maziukai serga
ramios nakties jums
Spurgaa parašė:
VISU SU DANTIM O MANO BE
Ir mes be dantuku. As tiesa pasakius ju ir nelabai laukiu. Nes mananu papulis kentes.
Sveikos mamytes
norejau paklausti ar jusu vaikiukai kandziojas kaip valgo mp. nes mano kaip pasiutes kanda ir tempia net paraudonuoja
jai atimu ir neduodu isikisa kumstuka ir laukia kada vel duosiu.
bandau sudrausminti,bet jis pradeda juoktis ir tiek
ai ir dar daznai buna kad gnaibytis pradeda tai jau mano papuliai kai kur melyni
ArisTiDa parašė:
Sveikos mamytesnorejau paklausti ar jusu vaikiukai kandziojas kaip valgo mp. nes mano kaip pasiutes kanda ir tempia net paraudonuoja
jai atimu ir neduodu is…
Mano dukrytė gal du kart tik krimstelėjo nesmarkiai...gal net netyčia
O daugiau kažkaip nesikėsina lyg atsikąsti
Labiau pečius kandžioja kai nešioju ant rankų ją.
ausyte parašė:
taip gaila man josnors ji tokia linksma, zaidzia sau
sypsosi balsu, tai net nezinau kas jai cia yra
o seilejasi tai kaip turi buti :DDD na laukiam, ziure…
Vajėj, kaip nepavydžiu jums, sveikit greičiau
Dantukai kai kalasi, tai ir imunitetas silpnesnis...visokie negalavimai ir kabinasi greičiau.
ArisTiDa parašė:
Sveikos mamytesnorejau paklausti ar jusu vaikiukai kandziojas kaip valgo mp. nes mano kaip pasiutes kanda ir tempia net paraudonuoja
jai atimu ir neduodu is…
pas mane irgi kanda ir tempia, o jau su dantukais tai kelis kart iki kraujo ikando.
mamyte29 parašė:
Vajėj, kaip nepavydžiu jums, sveikit greičiauDantukai kai kalasi, tai ir imunitetas silpnesnis...visokie negalavimai ir kabinasi greičiau.
va pamatavau temp, tai 38,5, daviau paracetamolio vel, ziuresiu kaip bus nakty, uzmigo ji dabar
tikiuosi nukris iki ryto. na ka o as bandau eiti miegoti, bet toks jausmas, kad prazilsiu
Kriste13 parašė:
pas mus 125mg parecetamolis. o temp buvo auksciausia 38.8, bet as labai daznai matuodavau neleidau kad pakiltu iki39. kai budavo38,2 iskart dejau zvakute. pirma nak…
o ta tridiene karstine ji pavojinga yra ar ne?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai