mamce parašė:
Sviekos busimos mamos,gal kam reikia vezimelip 3in 1?![]()
Man praverstu,Uz kiek? ir koks pavadinimas
:))))
mamce parašė:
Man praverstu,Uz kiek? ir koks pavadinimas
:))))
mamce parašė:
Sveika, koks vezimukas?
klosdzei112 parašė:
As irgi laukiuosi berniuko. O pilvukas mazulytis:))) Net pasakyciau keista jog toks maziukas. Bet daktarai pasake jog viskas tiesiog puikiai, vaikelis pilnai sveikutis ir vietos pilvuke kiek ir turetu buti. Nors as nepriaugau per nestuma ne vieno kg... O net 2 numeciau, vaikelis laikosi puikiai.
pas mane irgi berniukas,ir pilvas nuo apacios auga
bet nera didelis kaip tu sakai bet irgi daktarai sake kad viskas gerai,kartais pagalvoju kur jis ten gali tilpti
o del svorio nezinau db kiek,bet anksciau tai dar numetus buvau..na gal nervai daug ka duoda,nes nori nenori turi istverti itampa,pas mus vyksta kraustymaisi,zmoniu siuo metu daug,visi pykstasi..pagaliau gal bus ramybe db,nes nenoriu nervuot maziuko..:/ ir turiu klausimeli,gal jus ka patarsit,vakar daigtus nesiojausi,o vaiksciot daug vaiksciojau,is 3 auksto i 4 ir nuo vakar man viena sona suskausta idomiai,arba net skausmingai ispiria,,gal cia nera gerai...o pas daktare iskart po nauju tik..
Man tapati situacija mes irgi persikraustem i buta kuriame tik dabar baiginejasi remontas tad daug teko nervuotis, man taipogi buvo prasideja skausmai, taciau maniskei nesiliove kartojosi daznai nuvazevom i greitaja nustate prieslaikini gimdyma bet nepagimdziau jau 3sav is ligonines isejusi
Na patarciau nekilnot nieko stenktis pailset. Jai prades skaudet dazniau nei 10kartu per diena tada geriau kreipkis pas daktare.. Nors man sake kad cia daugeliui moteru buna.. Ir tie skausmai vadinasi gimdos susitraukimai, nors tiksliai juk negali zinot kas pas tave
Na ziurek nepervark geriausia bent diena is lovos isviso neislipk...
klosdzei112 parašė:
Man tapati situacija mes irgi persikraustem i buta kuriame tik dabar baiginejasi remontas tad daug teko nervuotis, man taipogi buvo prasideja skausmai, taciau maniskei nesiliove kartojosi daznai nuvazevom i greitaja nustate prieslaikini gimdyma bet nepagimdziau jau 3sav is ligonines isejusiNa patarciau nekilnot nieko stenktis pailset. Jai prades skaudet dazniau nei 10kartu per diena tada geriau kreipkis pas daktare.. Nors man sake kad cia daugeliui moteru buna.. Ir tie skausmai vadinasi gimdos susitraukimai, nors tiksliai juk negali zinot kas pas tave
Na ziurek nepervark geriausia bent diena is lovos isviso neislipk...
na matai,as esu tokia kuri gali padaryti vyriskus dalykus,jau toks inkstintas yra..stengiuosi netampyti sunkiu daigtu,bet kas uz mane sutvarkys ir paruos kambari
siaip visada miegu iki 2h dienos,tai poilsio turiu,dar ir siaip prigulu valandelei kaskart
na tikiuosi bus viskas gerai,greiciau tie remontai baigtusi ir ateitu i namus ramybe
o manasis jau pora dienu kai pradejo i grobus spardyti
pries savaite ar daugiau man slapimo pusle vis uzjudindavo,o db i grobus duoda
As taip pat megstu viriska darba nuo vaikyste ka veikiu tai kik sportuoju.. Daktare sake kad man bus siektiek sunkiau gimdyti, nes pilvo preso raumenys dar iki siol niekaip nesuminksteja. Zainoma kad be musu niekas to nepadarys taip gerai, bet mano vyras visada pasiruoses padeti jis ir stengiasi kad kuo maziau dirbciau
klosdzei112 parašė:
As taip pat megstu viriska darba nuo vaikyste ka veikiu tai kik sportuoju.. Daktare sake kad man bus siektiek sunkiau gimdyti, nes pilvo preso raumenys dar iki siol niekaip nesuminksteja. Zainoma kad be musu niekas to nepadarys taip gerai, bet mano vyras visada pasiruoses padeti jis ir stengiasi kad kuo maziau dirbciau![]()
![]()
na tau gerai,nes mano vyras dirba dienom,tai tik velai vakare matau as ji,o ka tvarkytis tai reikia,naktim nesinori
o jeigu tu sportavai tai del pilvuko nesijaudink,suminkstes
Kai paskaitau dabar pas visas remontai vyksta, pas mus taip pat virtuvėje ir koridoriuj, jau stogas važiuoja, spintelių nebėr, viskas ištampyta po kambarius, tai tampyk pirmyn atgal, kinok nuo žemės ar iš spintų, tai puodus tai dar ką sunkesnio, dulkių visur pilna, ištisai tvarkytis... nugarą skauda, ištisai pavargus, neišsimiegu per tuos trankymus ir gręžimus, vis bilda ir bilda kiaurą dieną, jaučiu tuoj depresuot pradėsiu
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai