ginnttaa parašė:
gal reiks pabandyt gal pades nes tuos vaistukus kazkaip man baisu duot tiek daug vistiek kenke jie kazkiek manau...aciu uz patarima ;)
Redagavau zinute
ginnttaa parašė:
gal reiks pabandyt gal pades nes tuos vaistukus kazkaip man baisu duot tiek daug vistiek kenke jie kazkiek manau...aciu uz patarima ;)
Redagavau zinute
nu matai ce dar itarem kad krutine uzsikretus irgi pienlige yra nes itrukimu buvo ir jie negijo visai nestejo ir lb skaudejo maitinant raudoni spenelei visi buvo. db atrodo apgydziau vienas tai visai sveikas kitas dar gyja bet jau grazesnis ,sakau turbut nesu sutverta maitinimuj krutim
nes nuo pat pradziu vargstu su krutim taip ir neuzgyja jos man normalei galvojau ka ne taip kazkaip maitinu bet daktarei rodziau ir draugem kiek rodziau su leliukais tai visos sako normalei ce gal jis nemoka valgyt nes jis neissizioja norm kaip inteligentas suceupees lupikes patrauke patrauke viena kruti norm valgo o kita ne.taip ir neuzgyja man norm tik apgydau ir vel jis nudrasko
o jai istrauki ir nori ka norm pajimtu tai po 2 istarukimu susinervina ir rekt pradeda nieko nepasitaiso jam taip skanu i vsio nieko nejna padaryt.
ginnttaa parašė:
nu matai ce dar itarem kad krutine uzsikretus irgi pienlige yra nes itrukimu buvo ir jie negijo visai nestejo ir lb skaudejo maitinant raudoni spenelei visi buvo. …
Aisku kad sutverta maitinti krutimi,visos mes tokios! Tik gaila nevisos kantrybes ir noro turi
na jo jei ir spenelis pazeistas tai tepk butinai,nes gydysi burnyte,o speneliai nesveiki,uzburtas ratas. Naudoji vienkartinius iklotukus?jei taip siulyciau naudoti juos minimaliai,nes man jau buvo pradeje kazkaip nemaloniai niezeti nuo ju,meciau ir viskas susitvarke...db dedu iklotuka tik kol maitinu,kai varva is kitos kruties
man pasvaot apie iklotukus kiek bandziau nej vieni netinka tuoj pat niesti rausta tai as taipat tik kai maitinu kai bega isikisu ir traukiu lauk po maitinimo . multi mam kompresus naudoju be ju neisivaizduoju puse dienos jai tik neuzsidedu tuojpat isauseja niestet pradeda tepu ir ta daktarina ant tos neuzgijusios kruties dar seip jau skaudet nebeskauda taip kai maitinu ,bet itrukimaskol neuzgijo tol tepsiu dar su tais vaistais.kiek esu speneliu tu kremu isbandzius nievienas tik va tie kompresai liux.
biski brangokai isejna su jais bet ko nepadarysi del vaiko maitint norisi savo mp tai ir vargstam
ginnttaa parašė:
man pasvaot apie iklotukus kiek bandziau nej vieni netinka tuoj pat niesti rausta tai as taipat tik kai maitinu kai bega isikisu ir traukiu lauk po maitinimo . mult…
Hmmm....vargse istikruju vargsti, bet gerai sakai,ko tik nepadarysi
o jei lb sauseja,nebandei kremuko multi mum,as pradzioj naudojau,jis toks riebus...ir nuoga krutine daug buk
Mandel parašė:
Hmmm....vargse istikruju vargsti, bet gerai sakai,ko tik nepadarysio jei lb sauseja,nebandei kremuko multi mum,as pradzioj naudojau,jis toks riebus...ir nuoga krutine daug buk</blockquote
ne tokio nebandziau kazkaip dar nepasiule vaistinej nejvienoj tokio gal ner pas mus reiks paklausti
gal ce bus tas stebuklingasis mano isgelbetojas
dabar jau juokai jama is tu krutu ,kad tokios jautruoles o pradzioj pamenu ..
ko tik neprisigalvodavau
![]()
ginnttaa parašė:
As lt ji ir pikusi buvau,is tos pacios serijos kaip ir kompresiukai,jis toks net kaip taukai kai isspaudi
man pvz garmastan nepatiko,draugei atidaviau...bet cia itrukimams,ne nuo pienliges,o ja ant papuku tai daktarinu jauciu gydyti tik galima...kad greiciau pasibaigtu (.)(.) bedos
Mes ir su poenlige vargstam, kazkaip seniai liezuvukas ir burnyte svarus buvo, bet neidavo normaliai pamaitint, nes raitydavosi ir rekdavo, tiek jai vargas tiek man sunku buvo nes atrodo kad ar pienas ar kas netinka, apziodavo gerai visada, nesuvokem kas vyksta, su soda valiau nes irgi krutine perstedavo, tik nepavalydavsu pusdieni ir vel, tai pasiskejo kad ta pienlige cia kalta neisnykus, db daktarin tepam, raitymaisi baigesi vel gera maitinti
tik va irgi idomu kiek ji vartot galima ir ar negris, nes mes koki menesi kankinomes, daktarei sakiau kad rekia vos tik reik valgyt, tai kai pati pasakiau jog itariu likusia pienlige tada paziurejo ir patvirtino
labai suprantu ka tenka iskest. Nors iklotukus daugkartinius naudoju skalbiu ir lyginu karstai ir marlius mazes, vienkartinius db tik isejus naudoju kur, pienuka is kitos kruties surenku ir saldau daznisusiai arba ispilu, kad tik tu vienkartiniu nedet
as irgi galvodavau jau kad malonumas maitinti kitom, o mums visada gerai o kai tik valgyt taip kancios
gal bandysim ir mes tuo vandenuku, nes to tepalo istisai valgyt duot nesinori
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai