milymukas parašė:
https://www.google.lt/search?q=kompensuojamu+vaistu+pasas&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ugMLU8mGGcPy4QSVy4HoAQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&b…
Ir as toki turiu dar nuo vaikystes
bet pasinaudojau, gal tik koki viena karta
milymukas parašė:
https://www.google.lt/search?q=kompensuojamu+vaistu+pasas&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ugMLU8mGGcPy4QSVy4HoAQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&b…
Ir as toki turiu dar nuo vaikystes
bet pasinaudojau, gal tik koki viena karta
zirzazirza parašė:
Noriu pasidalinti žinia, kuria pati tik dbr sužinojau...gal dar kazkas nežinoogi pasirodo, visiems vaikams iki 18 metu priklauso kompensuojamu vaistų pas…
mes tik pirmam sunui iseme,kaj reikejo antibijotiku,taj ir dave nemokamai..o kolkas antram dar neprireike ir tikiuos ilgai neprireiks
simushkaa parašė:
O kas tas augimo suolis? Kada jis pasireiskia?![]()
Augimo suolis buna tada kai vaikas pradeda daug, daznai ar ilgai valgyt
tokiu budu jis uzsisako pieneli pas mamyte
kuo daugiau ir dazniau vaikutis zinda tuo daugiau pienelio galinasi
kadangi vaikutis auga, tai ir pienelio jam daugiau reikia
kiek zinau ir pati pastebejau tai augimo suoliai buna 3, 6 savaiciu po to dvieju menesiu
as labiausiai isiminiau trieju savaiciu augimo suoli tuomet mano mazoji praktiskai dvi paras nuo krutines "nulipus" nebuvo, vis zinde ir zinde
bet manau, kad kas kuri laika tie augimo suoliai vis buna, kad ir triju menesiu, nes mano mazule vis pavalgydavo per kokias 10 minuciu, o va kai trys menesiukai suejo, kokia savaite po 20 minuciu valge, ir dabar dar kartais tiek pazindzia
lamborge parašė:
Sveikos, mamytės. Ir aš turiu klausimėlį. Ar visų vaikučiai valgo trumpai? Nes mano dukrytė valgo ilgai, kartais tai trunka valanda, prieš nakties miegelį net ilgia…
O ji tau ilgai valgo tik pries nakti ar visad? Manoji pries nakti irgi labai ilgai valgo, nes dazniauisiai po keliu minuciu uzsnusta ir tik "ciunko" krutine, bet nevalgo, o kai paleidzia vel pabunda ir vel valgyt nori taip ir valrgstam kartais kokia valanda ar pusantros kol ji galiausiai prisivalgo ir uzmiega
lamborge parašė:
Sveikos, mamytės. Ir aš turiu klausimėlį. Ar visų vaikučiai valgo trumpai? Nes mano dukrytė valgo ilgai, kartais tai trunka valanda, prieš nakties miegelį net ilgia…
Gali buti kad mazyle tiesiog megaujasi mamytes artumu ir pasisotinus tik siaip dar nori pazysti
megaukites ir jus juk tie mazyliai taip greitai auga
lamborge parašė:
Sveika,
paklausyk ar ji tikrai nuryja pieneli
gali but kad ji net neistraukia jo, o tik siaip megaujasi kad mama salia
linulia993 parašė:
Augimo suolis buna tada kai vaikas pradeda daug, daznai ar ilgai valgyttokiu budu jis uzsisako pieneli pas mamyte
kuo daugiau ir dazniau vaikutis zinda tuo d…
Yra dar triju men augimo suolis. Google parasius "augimo suoliai zindymas" yra nemazai informacijos. Telefonu negaliu ikelt nuorodos
lamborge parašė:
Keisk pozas to paties maitinimo metu, judink ausyte, rankyte, kad nemiegotu, o valgytu, nes turbut nesigirdi, kad ryja. Tol ciulpia, kol i speneli pribega pienuko, tada nuryja ir vel nesistengia. Jau kai ryja, tai vos ne kas karta girdisi. Man is pradziu taip maniskis dare...
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai