VikaGG parašė:
Sveikos norejau paklausti gal zinot kaip reikia uzsisakyti oriflame kataloga i namus?
pabandyk per intika per oriflame puslapi, ten turetu buti toks dalykas
VikaGG parašė:
Sveikos norejau paklausti gal zinot kaip reikia uzsisakyti oriflame kataloga i namus?
pabandyk per intika per oriflame puslapi, ten turetu buti toks dalykas
VikaGG parašė:
Labas. Katalogas nete yra:
lt.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201308
Bet jei butinai reikia popierinio varianto, tai su jais susisiek ir uzsisakyk:
BonBon parašė:
Labas. Katalogas nete yra:
aciu
VikaGG parašė:
gal kuri naudojat gelezies maisto papildus?
Aš naudoju. Dauguma mūsų naudoja, spėju.
VikaGG parašė:
gal kuri naudojat gelezies maisto papildus?
Reikėtų atsargiai su jais ir tada kai reikia vartoti, nes gali pakenkti leliaus kepenims.
Laura_B parašė:
Aš naudoju. Dauguma mūsų naudoja, spėju.
Aš nevartoju. Manau, kad su tais visais papildais reiktų atsargiai. Manau, kad hipervitaminozė mums labiau kenksminga negu kažkoks vitaminų trūkumas.
bebriuke83 parašė:
Reikėtų atsargiai su jais ir tada kai reikia vartoti, nes gali pakenkti leliaus kepenims.
Taip pat ir viduriai kieteja
As nenaudoju, nusiperku braskiu, zemuogiu ir gaunu tos gelezies sociai
BonBon parašė:
Taip pat ir viduriai kietejaAs nenaudoju, nusiperku braskiu, zemuogiu ir gaunu tos gelezies sociai
![]()
Tai ir nereikia naudoti, jei tyrimai geri, be to, jau vasara, tai reikia stengtis valgyti, kas dabar pas mus auga ir nereiks papildų
bebriuke83 parašė:
Tai ir nereikia naudoti, jei tyrimai geri, be to, jau vasara, tai reikia stengtis valgyti, kas dabar pas mus auga ir nereiks papildų![]()
Vat būtent, kad dabar dėkingas metas ir su maistu galime gauti daug naudingų medžiagų, reiktų tuo ir naudotis
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai