2013.01.06 13:31 (prieš 13 m.)
Lūšiukė parašė:
tai manau ir nelauk iki puses menesio leliaus
mano ir panasiai terminai, pagal memes sausio4 o pagal skana 16, bet kaskaip as anksciau ir nelaukiu ir dziaugiuosi, kad neskuba musu krapstyti
Man toks nerimas ima, rytoj 10 diena, nuo mėn. Tikiuosi kitą savaitę pagimdyt, nes rytoj guldo, jei neprasidės,,,Bet gal šiandien ims ir prasidės, arba ryt ryte, žiūrėjo ketvirtadienį, tai sakė, kad placenta subrendus, bet neperbrendus, vandenų dar užtenka, gimda minkšta, vaikutis žemai, bet daugiau nieko nevyksta
O man taip skauda apačią, kaulus dubens, vos vartytis galiu, vakar daug vaikščiojau, tai suėmė kelis kartus kaip reikiant - matyt parušiamieji, bet grįžau namo ir nurimo...O dėl terminų, tai niekas tiksliai negali nustatyti, suprantama, bet negali vien tik mėn.ar echoskopu remtis, kažkoks viduriukas turi būti...Ir sakė gydytoja nors pastojau balandžio pr., o ne kovo gale, kaip mėn.rodo, bet sako, jau neramu, kai 10 dienų po termino, nors echo rodo ir kad vėliau...Kad vaikiukai mūsų išklausytų ir išlįstų patys, nereiktų skatint, nes geriau truputį anksčiau, nei pernešioti...