smilteee parašė:
tai vat as ir manau,kad negaus nieko.. as isejau is darbo nezinodama kad laukiuosi..tad dekreto negavau..bet gaunu bedarbio pasalpa ir kadangi uztenko darbo stazo gaunu ir uz vaika..
tai galima ir pasiskambint i sodra eit nebutina.
smilteee parašė:
tai vat as ir manau,kad negaus nieko.. as isejau is darbo nezinodama kad laukiuosi..tad dekreto negavau..bet gaunu bedarbio pasalpa ir kadangi uztenko darbo stazo gaunu ir uz vaika..
torri parašė:
zinau,bet eisiu i poliklinika,o sodra salia tai ir uzeisiu
ilonyteee parašė:
O man siandien pareiske kad rytoj spres ar namo isleist ar skatint gimdyma,nes pagal slapimo tirimus tai rodo jog tas spaudimas gali dar kilt tai nenori rizikuot,ir dar hemoglobinas nukrito ko niekad ne buvo![]()
laikykites
VilmukasB parašė:
Man cia iskilo tos klausimas del saves, del tos vienkartines pasalpos kai gims leliukas kur reikia eiti ir kokius dokumentus reikia tureti?jau manau zinot kurios pagimdet
gimimo liudijimas, gyvenamosios vietos deklaracija ( kai maziuka prideklaruosit), savo asmens dokumenta ir saskaitos nr i kur pinigus pervest. o tvarkytis arba savivaldybej arba seniunijoj, ziurint kur esat deklarave gyvenamaja vieta.
torri parašė:
gimimo liudijimas, gyvenamosios vietos deklaracija ( kai maziuka prideklaruosit), savo asmens dokumenta ir saskaitos nr i kur pinigus pervest. o tvarkytis arba savivaldybej arba seniunijoj, ziurint kur esat deklarave gyvenamaja vieta.
na mazdaug aisku,
VilmukasB parašė:
Man cia iskilo tos klausimas del saves, del tos vienkartines pasalpos kai gims leliukas kur reikia eiti ir kokius dokumentus reikia tureti?jau manau zinot kurios pagimdet
Gimimo liudijima vaiko ir pasa savo bei saskaitos numeri
VilmukasB parašė:
laikykites![]()
aciu stengios
tikiosi kad viskas bus gerai,na jai ir teks skatint ka jau padarisi,svarbiausia kad maziukui viskas butu gerai.
torri parašė:
o kur reikia deklaruoti va sito tai neinojau kad reikia?
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai