2012.10.01 19:27 (prieš 13 m.)
nejuly parašė:
Mano anyta tai tooookia dramos karaliene, kad baisu. As su ja net nebendrauju kai vyro nera. Bet jei man ka nors panasaus padarytu, tai tikrai netyleciau. Nors zinau, kad irgi ji ten asaras lietu, vaistus rytu.
na manoji irgi ''aktore is sudegusio teatro''. ir dar pedogoge su 45m. stazu.. kaip dziaugiuosi, kad mes taip toli gyvenam. ir kandziotis megsta. man tai pikciausia, kad man nedrista pasakyti, tai dukra musu buvo apstojusi kritikuoti. ir kritikuodavo butent tai, ka dukra is manes paveldejo. atskrido vadinasi mociute pas anuke kaledoms (as pati pasiuliau vyrui nupirkti jai bilieta , kad galetu pas mus savaitele pabuti, pabendrauti
) ir kaledu ryta pravirkde mano vaika
. tai buvo pries 2metus. dukrai jau buvo 10 ir ji tikrai nera verksne. sugebejo iskaudinti vaika kol as dar virsuj buvau.. kaledos buvo sugadintos nepataisomai. isklojau viska jai tada kas buvo susikaupe. issiaiskinom po to viska, sudeliojom visus taskus ant i , bet po to karto su ja bendrauti praradau bet koki nora. buvom uzsuke pora kartu kai buvom Lt., bet labai trumpam. negaliu tureti nuosirdziu santykiu su tokiu zmogumi, kuris pirmiausiai ziuri i savo ambicijas, viska mato tik per savo prizme ir nuolat viska taip isvarto, kad tik is saves pasidaryti auka. blogina mane nuo tokiu patologiniu auku
ir apie si vaikuti nieko ji dar nezino. gales vyras pasakyti jai uz poros d.- bus jos gimtadienis. kad ir mano vyras su ja nei telefonu kalba,nei skype. nera jie artimi.