ligitta parašė:
O as maniau, kad viena jau busiu![]()
ligitta parašė:
O as maniau, kad viena jau busiu![]()
illoniukia parašė:
Sveikos mamytės, šeštadienį labai prisijudėjau ir truputi pašalau, vakar nieko nebuvo, o šiandien nuo kiekvieno judesio kietėja gimda, jaučiuos silpnai pykina vidur…
Oj as su pilvo kietejimu jau vargstu geras menuo
dukra prisiglaudzia i akmeni sukieteja uzdedu ranka sukieteja duse nuo vandens sroves kieteja,net nuo vaikelio judesiu labai kieteja ir net dusint pradeda , ir nieko nepadarysiu gine ir kai gulejau ligoninej pasake kad mano labai jautri gimda
tai taip ir vargstam su kleckuciu o dar saremiai uzeina kad tenka kambarius mint pirmin atgal kol praeina
Fainute_4 parašė:
O as balandelius dariau, ziauriai pavargau! Tai gal ryt nereiks nieko gamint, liks ju pavalgyt![]()
As ryt plana turiu padaryti cepelinu
Pugzliukas parašė:
As ryt plana turiu padaryti cepelinu![]()
tie cepelinai tai nieko nera, tik kol nusunki bliamba rankos pavargsta
nesliocike parašė:
tie cepelinai tai nieko nera, tik kol nusunki bliamba rankos pavargsta![]()
As darau tinginio cepekus ne tarkos nereik
Pugzliukas parašė:
Oj as su pilvo kietejimu jau vargstu geras menuodukra prisiglaudzia i akmeni sukieteja uzdedu ranka sukieteja duse nuo vandens sroves kieteja,net nuo vaikelio j…
Na as taip pat jau pora kart gulėjau ligoninėj, tai man irgi sakė, kad jautri gimda
labai baisu, kad tik praeitu
lelyte dar taip graziai davesi visa diena
Pugzliukas parašė:
As darau tinginio cepekus ne tarkos nereik![]()
kaip tai padaryt ?
illoniukia parašė:
Na as taip pat jau pora kart gulėjau ligoninėj, tai man irgi sakė, kad jautri gimdalabai baisu, kad tik praeitu
lelyte dar taip graziai davesi visa …
As jau su savo pupuliu sneku ir tariuos kad kai jau bus saugu gimti tegu nelaikia kovo pabaigos
nes jau tikrai nera lengva. O dar kai tarpviete skaudet ima noris greiciau vel jaustis puikiai ir sunu ant ranku laikyt
nesliocike parašė:
kaip tai padaryt ?![]()
As darau is 8virtu bulviu ir 8zaliu(mazdaug vienodo dydzo) zalias sutarkuoju morkine tarka tada sumaidau kaip ir iprasta su virtom ir dedu visa paka krakmolo ir va
nei daug skusti bulviu reik(ziauriai to nemegstu) ir nei vargti sunkiant
o jus snekates su savo pivukais? as gal per nestuma esu pasakius keleta zodziu, bet taip tai nemoku as tikriausiai,, nebent mintimis snekuosi, galvoju kazka, nors su vaikais puikiai sekasi bendrauti ir turesiu pedagoges diploma, bet su savo pilvuku sneket nemoku, kazkaip matyt man reikia
o as dar kazkaip atrodo lyg zinau koks veidelis bus mano mergaites, tai keista bus matyti kitoki nei esu isivazidavus
o isivaizdavau is ekoskopo nuotraukos
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai