Alexia parašė:
Galėtų būti ir daugiau, jei nebūtų nustatytos "lubos".
Tai va gi
Alexia parašė:
Galėtų būti ir daugiau, jei nebūtų nustatytos "lubos".
Tai va gi
Ishdeekele parašė:
cia pasigirt norejai?
gerai gerai, gal sugriausim po truputi strereotipa, kad Lietuvoj gyvenantys dziovinta duona grauziam
sutirstinu, bet esme supratot manau
cheles parašė:
gerai gerai, gal sugriausim po truputi strereotipa, kad Lietuvoj gyvenantys dziovinta duona grauziamsutirstinu, bet esme supratot manau
![]()
as visa gyvenima galvoju, kad kiek uzsidirbsi tiek ir turesi
niekada nesupratau tokiu pasakymu - tad naturaliai kilo toks klausimas
EGLAITĖĖ parašė:
Ko tiek mazai ? :-D
as labai atsiprasau prie ko cia pasigirti, mano nuomone tai tikrai mazi pinigai ir kaip kazkas sake galetu buti tikrai didesneslubos kaip ankstesniais laikais, niekas nesigiria nes net nematau kuom cia girtis sitom kapeikom, tiesiog pasitikslinau galvoju gal kazko nezinau , gal dar kazkokiu papildomu vienkartiniu ar pan ismoku yra kuriu nezinau. nelabai suprantu ko cia pulti ir juolabiau manyti kad tai pasigyrimas, suprantu , kad gauciau 5 stukas bet deja
tiesiog jeigu kas zinotapie papildomas ismokas ar pan smagu kad pasidalintu ir su kitom. grazios sauletos dienos mamytems ir nebukit tokios piktos
Ishdeekele parašė:
as visa gyvenima galvoju, kad kiek uzsidirbsi tiek ir turesiniekada nesupratau tokiu pasakymu - tad naturaliai kilo toks klausimas
![]()
va butent ne is dangaus pinigai krenta, uzdirbami pinigai yra, pati dirbu personalo srityje ir kai man pasako, kad LT nera darbo mane ima juokas, nes deja kai reikia rasti kompetetingu issilavinusiu zmoniu buna labai sunku, visi priprate tik skustis ir verkslenti, darbo tikrai yra kiekvienam pagal kompetencija atitinkama pozicija, reik gyvenime tik pakeist poziuri ir imti veikti o ne sedet sudejus rankas ir skustis , kaip blogai gyvent
Ishdeekele parašė:
as visa gyvenima galvoju, kad kiek uzsidirbsi tiek ir turesiniekada nesupratau tokiu pasakymu - tad naturaliai kilo toks klausimas
![]()
del uzsidirbimo pritariu 100%!
kakava2 parašė:
as labai atsiprasau prie ko cia pasigirti, mano nuomone tai tikrai mazi pinigai ir kaip kazkas sake galetu buti tikrai didesneslubos kaip ankstesniais laikais, niek…
Tiesiog pries tai kiek kitaip issireisket
Viskas cia gerai
kiek kas uzsidirbom,tiek ir turim
o diena siandien tikrai sauleta,reiks i laikeli lekti
Dziaukites kad bent kiek uzsidirbot tiek gaunat, UK kuo daugiau i-uzdirbi spyga gauni
duoda 82£ uz vaiką ir fsio
čia UK kuo mažiau uždirbusi tuo daugiau visko gauni
pvz lt mrj už darzely mėnesiui moka 250 lt čia i savaite nori 170£ bent taip girdėjau o nevisi uždirba ir cia milijonus
dirbantys čia isvis nieko negauna
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-liepos-men-mamytes-7
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai