ona_mont parašė:
www.mamospienas.lt yra paskaita apie primaitinimą. Anksčiau 15 Lt buvo, kiek dabar nežinau. Gal bus naudinga.![]()
Ačiū
ona_mont parašė:
www.mamospienas.lt yra paskaita apie primaitinimą. Anksčiau 15 Lt buvo, kiek dabar nežinau. Gal bus naudinga.![]()
Ačiū
labas rytas, kaip Jums sekasi su miegu, as u omenyje su uzmigimu tuo metu kai vaikas leidzia miegot
maza to, kad siaip miegu kaip zuikis tai dar ir jau kelinta savaite isvis negaliu uzmigti, atrodo tas kelias valandas bent pamiegotum bet... uzmiegu paryciais kai lieka vos pora val. abie dienos miega tas pats neuzmiegu nors anksciau galedavau. netik pati pavargus, bet jau ir vyras nesusisneka su manim. sakau gal kokiu neuro 3 pagert tableciu , ar niekieno nekamuoja nemiga?
kakava2 parašė:
labas rytas, kaip Jums sekasi su miegu, as u omenyje su uzmigimu tuo metu kai vaikas leidzia miegotmaza to, kad siaip miegu kaip zuikis tai dar ir jau kelinta s…
Oi, ne - padedu galvą ant pagalvės ir per porą min. užmiegu.
Gali būti, kad jūs pervargus, tuomet sunkiau užmiegama.
kakava2 parašė:
labas rytas, kaip Jums sekasi su miegu, as u omenyje su uzmigimu tuo metu kai vaikas leidzia miegotmaza to, kad siaip miegu kaip zuikis tai dar ir jau kelinta s…
Pasivaikščioti įlauką prieš miegą išeikit.
Apie primaitinimą paskaita yra ir čia, tik brangiau 60Lt,. Bet ir daugiau info pateikia apie nujunkymą, vaikų ligas, pirmąją pagalbą. Kažkada buvau, patiko.
www.sveikapradzia.lt/sveikatos_mokymai/lt?com=sheets&id=117
viva parašė:
Apie primaitinimą paskaita yra ir čia, tik brangiau 60Lt,. Bet ir daugiau info pateikia apie nujunkymą, vaikų ligas, pirmąją pagalbą. Kažkada buvau, patiko.
…
Mes vakar su bloodflower buvom.
Bent man irgi patiko.
AuReLiJa J parašė:
Na tai ten seip rašoma jog savaite man atrodo bandyti viena darzove,kol isragausim tu daržoviųdaug laiko prireiks
![]()
Per ilgai visa savaite,siaip iki 3 dienu ragaujama . Nespejau dar tos knygos visos pavartyt
viva parašė:
Pasivaikščioti įlauką prieš miegą išeikit.
nebezinau ar pades kazkokia vidine itampa
kakava2 parašė:
Mane buvo apėmus nemiga,tiesiog maziau apie viska galvokit pries miega
22 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai