ona_mont parašė:
Visas dienas buvo dėmesio centre (kaip visad), puikiai atlaikė kelionę po Lietuvą, nes važiavom į Kaišiadorius, Pasvalį.Kaip Benui Kalėdos?
![]()
Mes irgi dėmesio centre buvom tai ojei
kiek įspūdžių buvo mazajam
ona_mont parašė:
Visas dienas buvo dėmesio centre (kaip visad), puikiai atlaikė kelionę po Lietuvą, nes važiavom į Kaišiadorius, Pasvalį.Kaip Benui Kalėdos?
![]()
Mes irgi dėmesio centre buvom tai ojei
kiek įspūdžių buvo mazajam
ona_mont parašė:
Mes dažnai Kalvarijų ar Halės turguj daržoves iš moteryčių perkam, tad gal ir pas jus kokiam turguj dar būtų.
Reiks bandyti,bet zinau atveju,kada sako,jog paciu augintos,o buna veztos is ispanijos.sakau gal kaunietes zino koki taska?
Dzhintare parašė:
Tikrai yra rekomendacijos dėl gėrimo iš buteliuko?labai dailus tavo jaunuolis
![]()
tai buvo tiesiog pavyzdys. isvis rekomendacijos tos man nelabai stipriai dominuoja gyvenime, neskaitau as ju net, nes ne rekomenduojantys asmenys augina mano vaika o as pati
ingavikalinas parašė:
maniskis geria misini. valgom ir kosytes jau. buna kokia savaite trunkantis irzlumas nepasitenkinimas viskuo. ir kai praeina buna kelis cm paauges.ir kaip paaiskint…
Vaikai auga pastoviai, ne tik per augimo suolius. Siaip, as asmeniskai nemaciau, jog tik mp valgantys vaikai apturi augimo suolius.
Dzhintare parašė:
Žiūrėkit, kad jūsų pipiras nebūtų į mamą šiuo klausimu![]()
Valio demokratijaiaš renkuosi tikėti, jog vaikai negali norėti bulvės iš esmės…
Dzhintare labai geras poziuris, nenoriu lysti i diskusija, nes bet kuriuo atveju kiekvienas turi savo nuomone ir ja susidare pagal socialini sluoksni, isprusimo lygi, vsuomenes nuomone bei savo seimos iprocius, taciau Jusu argumentuoti pasisakymai visada kelia susizavejima savo pagristumu, ir tt. Mano nuomone bet kokia teorija ir praktika turi buti pagrista moksliskai ir mediciniskai.|Populiarioji literatura bei populiarioji psichologija (kalbu ne apie moksline psichologija) itikina zmogu daznai nepagrystai ir labai pavirsutiniskai. Visiems linkiu visada isigilinti i literaturos turini bei ju autorius ir perskaityta informacija pries naudojant praktikoj gerai isisavinti ir patikrinti o nepasikliauti masiu nuomone
Dzhintare parašė:
Vaikai auga pastoviai, ne tik per augimo suolius. Siaip, as asmeniskai nemaciau, jog tik mp valgantys vaikai apturi augimo suolius.
uzklausiau tik todel jog cia ne karta ir ne viena teige jog pm maitinantiems nebuna suoliu.o as priestarauju nes mums jis buna ir po jo vaikas buna paauges;) kad ir db buvo piktas kazkur savaite nu ir ka plius 3cm;)
Morenka parašė:
tai buvo tiesiog pavyzdys. isvis rekomendacijos tos man nelabai stipriai dominuoja gyvenime, neskaitau as ju net, nes ne rekomenduojantys asmenys augina mano vaika …
o siaip reikia, neuztenka vien savo galva vadovautis, kad ir koks teisus atrodytum sau esas
Aria parašė:
o siaip reikia, neuztenka vien savo galva vadovautis, kad ir koks teisus atrodytum sau esas![]()
Pritariu. Rekomendacijos nėra iš piršto laužtos, o ilgų stebėjimų ir išvadų rezultatas.
Aria parašė:
o siaip reikia, neuztenka vien savo galva vadovautis, kad ir koks teisus atrodytum sau esas![]()
atkreipti demesi reikia, bet ne pulti stacia galva ir vadovautis tuo, nes pasake kazkas, kas net nepazysta, nezino, ir nenutuokia koks unikalus musu kiekvienos vaikas yra, ir kas ten rasoma, nera tinkama kiekvienam vaikui, gal kas nerekomenduojama julytes vaikui tas rekomenduojama kazytes vaikui, mes esam mamos ir turim vadovautis savo nuojautom
su Gintare as visuomet sutinku, kas liecia vaiku psichologija ir panasiai, ir apskritai jinai labai faina ir protinga mama yra, tik va ties cia musu nuomones siek tiek atsiskyre
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…