kakava2 parašė:
ar pas kanors is vaiku yra nuplikimas pakausyje,pas mus visur ilgi plaukai jau suristi reik kad i akis grifkanekristu, bet galeisplike (buvo kaltunas didelis iskirp…
Tyrimo dėl vitamino D nenorite darytis?
kakava2 parašė:
ar pas kanors is vaiku yra nuplikimas pakausyje,pas mus visur ilgi plaukai jau suristi reik kad i akis grifkanekristu, bet galeisplike (buvo kaltunas didelis iskirp…
Brunette, bloodflower, dzintare,
gera skaityti ;)
brunette parašė:
Mums šiandien pagaliau abu perliukai prasikalėgerą mėnesį visi požymiai buvo
![]()
Oo sveikinu!!
kakava2 parašė:
Pas mus yra irgi plemukas isplike. buvo didesnis,dabar sumazejo
ona_mont parašė:
na kazkaip nesiunte darytis, va tik sekanciam kartui slapima ir krauja
Gretukee parašė:
mums 6 mėnesiukai![]()
![]()
![]()
mano berneliui vakar irigi pusmetukas, o svečiams pavaišinti lygiai tokį patį tortuką turėjom
kakava2 parašė:
na kazkaip nesiunte darytis, va tik sekanciam kartui slapima ir krauja
Nežinau kaip kiti gydytojai, siunčia ar ne. Mes darėm savo iniciatyva, Augusto pediatrė retais atvejais siunčia darytis.
ona_mont parašė:
~42 Lt. 15 % pajamų mokesčio tarifas, tad nuo visos sumos gražiai pasiskaičiuoja.
Fui, kaip nemalonu. Net nebūčiau pastebėjusi, bet kai parašėte pasitikrinau ataskaitą sodroj.
Euro įvedimo proga ir mokesčius pakėlė.
ona_mont parašė:
Nežinau kaip kiti gydytojai, siunčia ar ne. Mes darėm savo iniciatyva, Augusto pediatrė retais atvejais siunčia darytis.
ur daro, kaina, ir kaip daro vln.
kakava2 parašė:
ur daro, kaina, ir kaip daro vln.
Dariau centro poliklinikoj. 50Lt. Paprasiau siuntimo pas pediatre.
brunette parašė:
Ačiū! Man niekad minčių nekyla kad su pienu kažkas negerai![]()
o man va siom dienom iskilo
Mat mergina valgo is vienos kruties ir po kurio laiko atsisako, nebenori. Pieno yra. Ir kuo puikiausiai (su kovomis, kaip Viva ivardijo) tesia valgyma. Kadangi siom dienom naktimis ji valgo kas valanda, tai "uzpumpuoja" mane neblogai. Diena valgo maziau ir vienoj, butent toj, kruty atsirado pakietejimu, pienas neissivaiksto. Teko skaityti, jog sergant mastitu pieno skonis gali kisti, tampa maziau saldus, tad kartais vaikai atsisako valgyt. Del to stai ir sunerimau. Bet ett.. biskuti cia tik
viskas jau gerai.
bloodflower parašė:
Mano saule pries savaite ismoko stiveti ant keliu, rankom isikibe kur nors( uz lovytes groteles ar uz manes, jei nori mane gulincia perlipt), tai sen jis prie manes…
Stipruolis
Sypsenos apie visa galva yra nuostabu. Per si pusmeti ir as jas irgi atradau
kartais sypsausi kaip kokia vistele
kakava2 parašė:
Plaukai turi savybe ataugti
ataugs
yra teveliu, kurie nukerpa trumpai plaukus, kad vienodai ataugtu. Gal ir jums verta?
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai