misdrieziuke parašė:
labukas,
nu nezinau jau nei ka galvoti nei ka bemanyti... 6dieni buvo lygiai savaite kaip v…
labai tikiuosi,kad viskas bus gerai
misdrieziuke parašė:
labukas,
nu nezinau jau nei ka galvoti nei ka bemanyti... 6dieni buvo lygiai savaite kaip v…
labai tikiuosi,kad viskas bus gerai
misdrieziuke parašė:
![]()
kazkokia negera mintis galvojh gyvena
Nesijaudink, viskas bus gerai, svarbiausia pozityviai nusiteik
aš iš vis jokių nėštumo požymių nejaučiu ir tikrai žinau, kad mano pilvuke gyvena ir jokioms blogoms mintims neleidžiu kad mane aplankytų
braskina parašė:
Kadangi pas ginekologę tik birželio 4 d., o internete visokių straipsnių yra dėl važinėjimo dviračiu, gal jūs žinote ar nepakenktų žirniukui?
As kartais ramiai pavazineju dviraciu,manau tai nekenkia... Kita vertus jeigu intensyviai minti ir lakstyti tada kenkia,o savo malonumui,tai gal net i nauda
Pastebejau,kad musu gimdymai skiriasi tik 1d
geras!
braskina parašė:
Aha, aš ir patebėjau, bet manau, kad pas ginekolę apsilankius ši data gali pasikeisti
![]()
pas mane mm visad buvo labai nereaguliarios,tai mano data irgi kisti gali... pagal mano paskaiciavima tai tureciau gimdyti sausio 1d :D,pagal daktare tai sausio 10d. ,bet tikiuosi kas teks nors kiek veliau ,kada jau daktarai po baliu sugrys is normalias vezias
Eglyteee parašė:
Labas rytas![]()
Kaip jauciates? kaip miegojote?/![]()
…
Labas ! :)) Miegu antrą parą nebeeina atsikelti. Panašu, kad mažylis bus stiprus ir bajavas, nes jau nuo pirmų savaitėlių taip siurbia energija iš mamytės. Dar norėjau paklausti. Vakar 4 kartus valgiau rimto maisto, ir nebuvau tualete ir net nejaučiu sunkumo, tik labai dujos kaupiasi, ar normalu? Gal jis ima sau viską ką suvalgau jau?
braskina parašė:
o aš manau, kad galiu persiristi į antrą mėnesio pusę, beje mano gimtadienis sausio 20 d. tai visko gali būti, kad pasidovanosiu sau dovanėlę
![]()
Kaip miela! Butu pati geriausia dovana
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai