vamva parašė:
as su vezimu vaziuoju is penkto auksto rataisnes man mazius uzsiklyktu jei nesiociau atskirai o be to lopsys sunkiai nusiima vyras tik moka,o as taip ir neismoka…
Silver cross 3D
vamva parašė:
as su vezimu vaziuoju is penkto auksto rataisnes man mazius uzsiklyktu jei nesiociau atskirai o be to lopsys sunkiai nusiima vyras tik moka,o as taip ir neismoka…
Silver cross 3D
Simuutėėėė parašė:
Gali būt dėl dantukų, maniškiui jau antras kalasi ir šikalioja kažkur 4 kartus per dieną![]()
Tai reiskia ir mums tas pats, nes irgi kakoja daznai. Buvau jau sunerimusi, och tie dantukai!
Mes antram bet irgi pirma vezima su ratais nudardenu i apacia o po to gryztu vaiko....kai turejom 2 masinas tai rema laikydavom masinoj...dabar pardavem tai vyras i darba o remasbjau namie turi but....tai kol issiruosiam i lauka visa slapia bunu...greiciau priaukim sportine dali nes tikrai jau sunku
sheylladeep parašė:
Mes antram bet irgi pirma vezima su ratais nudardenu i apacia o po to gryztu vaiko....kai turejom 2 masinas tai rema laikydavom masinoj...dabar pardavem tai vyras i…
Mes jau uzvakar issikraustem I sportine
J.Vaida parašė:
Mes jau uzvakar issikraustem I sportine![]()
Vezat i lauka paguldyta ji ane? As mastau gal ir mum kraustytis
ritukas23 parašė:
Vezat i lauka paguldyta ji ane? As mastau gal ir mum kraustytis![]()
Siaip per viena padaliuke pakeliu, kad matytu kas vyksta. Skambinaus as gydytojai pries perkraustant ar jau galima. Sake tikrai galima pusiau sedom
indrutella parašė:
Oj užjaučiu jus ,mes gyvenam antram aukšte,netenka tampytis su vežimu nes mūsų name apačioje yra patalpa spec.vezimėliams dviračiams,iškart išvažiuoji i lauką. :)…
Va cia tai superinis variantas
Errrikiux parašė:
Sveikos mamytesnorejau paklaust, kaip manot jau kokias 5 dienas vaikiukas kakalioja I diena po kelis kart, po nedaug ir viskas is esmes susigeria I pampersa, …
Pas mus taip buvo gera savaite kol issikale dantukas,ir dar kelios dienos po
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai