ziwa parašė:
Sveikos, bandysiu jungtis i Jusu buriAuginu 2014 spalio 28 gimusi mazyli
Turiu dar ir vyresni suneli - 3,5 metuku. Tad gal ir nedalyvausiu labai aktyviai p…
Sveika mano sūnelis irgi gimė spalio 28d
ziwa parašė:
Turiu dar ir vyresni suneli - 3,5 metuku. Tad gal ir nedalyvausiu labai aktyviai p…
Sveika mano sūnelis irgi gimė spalio 28d
ziwa parašė:
labas
ziwa parašė:
Taip, taip, is KaunoSmagu Greta, kartu gimtadienius svesim
![]()
o mes 29 gimem vat ,tik dienike jaunesni bet irgi du sunai pas mane
ziwa parašė:
![]()
Tai mes tikriausiai Kauno pilies žaidimų aikštelėj matėmės
Mazai sitoj grupelej rasau, dazniau tik skaitove lieku, paskaiciau apie jusu mazyliu miegelius tai eina sau.. Stiprybes! As saviskio galima sakyti nuo pirmu dienu supus nesu, visad guldydavau i lovyte ir sededavau salia kol uzmigdavo, aisku budavo blogu vakaru ir reikdavo pasupuoti. Bet siai dienai, jau net bepamenu nuo kada, jis uzmiega pats, paguldau i lovyte, soske, misinukas ir out. Naktimis keliasi retai, dazniau paryciais isalksta, tai duodu misinuko. Idomu kaip cia bus kai sese gims su tais naktiniais miegojimais, tikiuosi bus gerute ir nezadins nakti brolio
baisu pradeda darytis :))))
ziwa parašė:
![]()
Sveika, prisijungus
Raimuška991 parašė:
Mazai sitoj grupelej rasau, dazniau tik skaitove lieku, paskaiciau apie jusu mazyliu miegelius tai eina sau.. Stiprybes! As saviskio galima sakyti nuo pirmu dienu s…
Is anksto stiprybes palinkesiu
Asta Go parašė:
Is anksto stiprybes palinkesiu![]()
Is anskto dekoju :))))
ziwa parašė:
Sveika prisijungusi! Maniske gime spalio 30d. Lygiai taip pat vargstu su naktiniais zindymais :(. Gal kas patart gali kaip ju mazinti ;). Nutraukt visai nenoriu, nes lapkr gale isvykstu visai ziemai svetur. Patogu butu ten dar zindyti...
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai