ruttyte parašė:
Skaiciau, kad nieko blogo kefyras. Vat pienas arba rugpienis prasciau. Beeeeet...ka tik su drauge pakalbejau ir girdejo, kad kefyro geriau neduoti su uogom. Nes pil…
Na svarbu, kad pilvelio pūsti nepradėtų.
ruttyte parašė:
Skaiciau, kad nieko blogo kefyras. Vat pienas arba rugpienis prasciau. Beeeeet...ka tik su drauge pakalbejau ir girdejo, kad kefyro geriau neduoti su uogom. Nes pil…
Na svarbu, kad pilvelio pūsti nepradėtų.
Mums gydytoja liepdavo po truputi kefyro duoti jau nuo 7-9 mėn. kažkur. Daug ką liepdavo, bet vis pribijodavau skaitydavau įvairiausiuose forumuose visokių "išmintingų" mamų, kad negali,pilvuka skaudės ir t.t bet dabar mums tuoj metukai ir pati dar verdu košes kaip pradėjau nuo 5 mėn. virti, taip ir tebeverdu, aišku po truputi vis bandau pratinti prie mūsų maistelio, bet nelabai domisi kaip neįpratusi tokio maisto ragauti. Dar sunkiau kad turime labai mažai dantukų, viskas,viskas turi būti sutintas iki smulkiausių, nes jeigu jau yra koksai nors didesnis gabaliukas iškart spjauna lauk. Kaip man sakė gydytoja: 10 mėn,vaikas jau turi sėdėti prie suaugusiųjų stalo, valgyti pilna viskas, išskyrus: acta,kečupus ir dar kažką sakė neatsimenu.
Bet aš vistiek aišku neklausiau,nors galėjau.
Agnyt. parašė:
Mums gydytoja liepdavo po truputi kefyro duoti jau nuo 7-9 mėn. kažkur. Daug ką liepdavo, bet vis pribijodavau skaitydavau įvairiausiuose forumuose visokių "išminti…
Verdu jai košes. Ir nuo savo stalo duodu valgyti. Nematau nieko blogo virt košes. Kramto jau nuo 11mėn. Sutrindavo dantenomis maistelį. Tad ne dantukų kiekyje esmė
Nesutinku, kad 10mėn kūdikis jau turi sėdėti ir valgyti viską, ką valgo tėvai. Bet kiekvienam savo
, kiti jau 8mėn ir kugelį kramsnoja
Aš geriau pabūsiu atsargesnė ir pataupysiu savo vaiko skranduką, inkstukus.. Nėra juk taip sunku, juk vos prieš kelis mėnesius tik pradėjo viską ragauti
Agnyt. parašė:
Tai mes niekur ir neskubam,viskam savas laikasO manau,kad vistiek su dantukais būtų lengviau, manoji kažkaip nesugeba dar su dantenomis kramtyti.
![]()
Jeigu jus jai duosit tik sutrintas koses, tai kaip ji ismoks kramtyti... ji neturi kaip mokytis, kai viskas sutrinta, zandikaulis nedirba.
Na mano mergyte irgi nevalgo kosiu netrintu, apsivemia nuo menkiausio gumuliuko. Bet jei duodu koki duoniuka ar kazka kito atsikasti tai moka atsikasti, sukramtyti ir nuryti su savo 4 dantim. Tai ir neverciu jos valgyti netrintu. Net jei labai tirsta bus iskart apsivemia. O kefyra mes kartais po kelis saukstelius suvalgom, bet itariu kad jis pilvuka pucia panelei. Na ir cia vienintelis pieno produktas kuri valgo kartais.
Agnyt. parašė:
Bandžiau visaip ir netryniau ir truputi tik tryniau, ir ją vimdo, kaip ir raše Marijos mama tik koksai nors mažas gužuliukas ir vemia.
Tai reiskia kad nenori ir nevalgys kolkas taip. Mano mergyte net jei skonis nepatinka ziaukcioja ir vemia. Taip kruopom streika paskelbe isvis. Nebent bus 70proc darzoviu ir koks 30proc grikiu ar kazko kito ir bus sutrinta iki tyres kad nejaustu jog yra kruopos. Viena diena buna kad banana galiu duoti mini gabaliukais su saukteliu, o kita diena vemia nuo menkiausio gabaliuko. Ne visi vaikai vienodi. Kiti nei uz ka tyreliu nenori o tik gabaliukais valgo ir trina dantenom viska. Cia tas pats kaip vieni jau 7 menesiu stiprus ir vaiksto, o kitas dar tik sedeti ismoksta. Ismoks ir musu kramtyti, gal kai pradesiu duoti ka pati valgau ismoks po truputi vis paragaudama
nematau reikalo pergyventi. Labiau pergyvenciau jei isvis nenoretu nieko valgyti
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai