jolanpak parašė:
Na negaliu įsivaizduoti koks tas pamaudenimo skausmas, bet jei nėra labai stiprus, tai manau, kad tai - gimdos augimas. O jei jau kas nors rimto, tai vienintelė, ku…
Aciu labai uz nuraminima
Matyt taip ir yra.
jolanpak parašė:
Na negaliu įsivaizduoti koks tas pamaudenimo skausmas, bet jei nėra labai stiprus, tai manau, kad tai - gimdos augimas. O jei jau kas nors rimto, tai vienintelė, ku…
Aciu labai uz nuraminima
Matyt taip ir yra.
ziedlapytis parašė:
As Krikscioniskuose![]()
as irgi krikscioniskuose
lankausi ten tai labai patinka ir tikrai ten gimdysiu
MaryJan parašė:
O kuri nors darysites 3D/4D vaisiaus echo ? Skambinausi siandie i mazylio gimdymo namus, ten daro, moteru konsultacijoje. Sake jau nuo 15 sav galima daryt. Ka jus …
as planuoju darytis bet kokia 28 -30 sawaite
nes tada jau bruozai matosi leliuko jau didelis buna
as domejausi motina ir vaikas apie 3d/4d
idomu gal krikscioniskieji irgi daro reiks paklaust gines nes jie gawe nauja aparata kazkoki gal netycia tobulas jis ir daro
kojinyte26 parašė:
na kadangi jums tai jau nebe pirma patirtis,tai tada gal kitaip...bet kadangi man tai pirmas vaikelis,noriu suzinoti kuo daugiau ir pamatyti ji anksciau:)tai tas pa…
aš tikiu
pati lankiausi privačiai pas ginę ir pirmu, ir dabar antru neštumu, ir mačiau vaikutį kiekvieno apsilankymo metu, o ir pas genetikę buvau nuodugniai apžiūrai. Man to ir pakako. Nepykit, mergaitės, gal tas mano mokytojiškas įprotis
MaryJan parašė:
As palauksiu kokios 19 - 20. Gydytojas minejo, kad tuomet ne tik leliuko bruoziukus jau galima matyti, bet ir aiskiai matyti jei neduok dieve yra kokiu nukrypimu nu…
ir as panasiai
viskas mums bus gerai...kitaip ir buti negali
Na as eisiu db privaciai,o ligoninej turetu spalio 16 pasakyt,bet ir tai zn skanas juoda balta,nevisada ir mato...tai db lb tikiuosi,kad pamatys...pas mane matai kitokia situacija,vyras vazineja i svedija,tai grys kaip tik ant to laiko,tai ir norim abudu mazyli musu pamatyt
nekantrauju suzinot lyti,nes vyras lb sunaus nori,na o man nesvarbu,kad tik vaikutis butu sweikas ir gyvus
MaryJan parašė:
Aciu labai uz nuraminimaMatyt taip ir yra.
![]()
Kuo daugiau pozityvių minčių, o blogybes palik nuošaly
ir dabar, ir paskui jau gimusiam vaikučiui reikia tik besišypsančios ir laimingos mamytės
Sugundet ir mane su tom nuotraukom, kazkaip nelabai domejausi tuom tai nelabai ir svarsciau galimybe ja pasidaryti
Esu pati is Taurages, todel tikrai nemanau kad cia kasnors tokias nuotraukas daro, bet daznai tenka nuvykti i Vilniu, tai kur rekomenduotumet pasidaryti nuotraukyte?
Tomtoma parašė:
Sugundet ir mane su tom nuotraukom, kazkaip nelabai domejausi tuom tai nelabai ir svarsciau galimybe ja pasidarytiEsu pati is Taurages, todel tikrai nemana…
čia jei neklystu bus ne nuotraukytė, o jau visas filmas įrašytas į dvd.
As kaip suprantu tai ir nuotraukytes ir filmas kartu kazkaip
Vilioja be galo...
kojinyte26 parašė:
ir as panasiaiviskas mums bus gerai...kitaip ir buti negali
![]()
Na as eisiu db privaciai,o ligoninej turetu spalio 16 pasakyt,bet ir tai zn skanas…
Ir as taip manau, kad lytis nesvarbu, svarbiausia, kad sveikas maziukas... Bet bliamba, vistiek neramu. Jau nuo vyro net gaunu velniu, kai nete ieskausi info visokios
MaryJan parašė:
As kaip suprantu tai ir nuotraukytes ir filmas kartu kazkaipVilioja be galo...
maiskis,pats skaito turbut daugiau negu as
kojinyte26 parašė:
maiskis,pats skaito turbut daugiau negu as![]()
![]()
mamu forumuose sedi, sako nezinai ? Tai mamu forume paskaityk
Bet Jis skaito apie gerus dalykus. O as atvirksciai ieskau ir taikau visus simptomus sau
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai