Ugnavija parašė:
As rasiau vaiko vardu: "Kvieciu teta X tapti mano kriksto mama 2015 m. liepos x d. X baznycioje... Ir t.t."
dekuj labai
Ugnavija parašė:
As rasiau vaiko vardu: "Kvieciu teta X tapti mano kriksto mama 2015 m. liepos x d. X baznycioje... Ir t.t."
dekuj labai
Saulės pūkas parašė:
Va tokie dovanusalis.lt/vandens-karoliukai-rutuliukai-kamuoliukai
Aš per vestuves naudojau. Super dalykėlis. Tik juos kokią dieną prieš reikia užpil…
aha grazu man jie irgi. as kazkada uosvienei dovanu, nesiau i skaidrius karoliukus orchideja isodinus, savo pacios uzauginta. tai labai ilgai issilaike, be jokiu zemiu 2 men laistyt nereikejo.
Saulės pūkas parašė:
Va tokie dovanusalis.lt/vandens-karoliukai-rutuliukai-kamuoliukai
Aš per vestuves naudojau. Super dalykėlis. Tik juos kokią dieną prieš reikia užpil…
Ačiū už idėją. Aš kai tik turių jų ir spalva puikiai derės prie dekoracijų
juraciukasss parašė:
O kaip rasyti kvietima busimai kriksto mamai? ji jau sutiko but kriksto mama, tai kvietime taip ir rasyti Kristo mama, kvieciu Jus ir t.t.?
Aš kvietimuose nerašiau kreipinio niekam.
aguta parašė:
As taip pat lb noriu stala papuosti gelemis, lauko gelemis. krikstynos rugpjuti, tai manau rugiageles ir bus rugpjuti... galbut rugiu siek tiek idesiu ar kokiu ramu…
as irgi planuoju tik lauko gelemis, nes musu tema drugeliai, tai mum lauko geles kaip tik bus
tik va nezinojau kokios geles rugpjuti ;)
dowyle parašė:
PritariuIš viso rugpjūtį su gėlėmis liūdnoka, o ypač jei šventė mėnesio pabaigoje, kaip mes kad darysim. Tada nebent kokie kardeliai žydi
Todėl aš linkstu pr…
as per dukrytes gimtadieni dejau i pora kristoliniu vazeliu baltu rozyciu, atrodo pasakiskai ir prabangiai
monyk24 parašė:
Neberandu nuorodos, gal kuri esate issisaugojusi, kur Klaipedoje yra pirkti vejo maluneliu?![]()
pačiai daryti visai nesudėtinga
Saulės pūkas parašė:
Tiesa, pasirodau kokius angeliukus užsisakiau Tik aš pakeisiu pagaliukus į ilgesnius. Patys angeliukai 15 cm dydžio
Iš kur gausit ilgesniu pagaliuku, ieškau niekur nerandu
pukuotinskas parašė:
gal galite pasid
pries 3, 4 5 dienas jau 2 kart dalinausi, paieskokit, ten ilgas surasytas zaidimas greit rasit
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai