kornelijamineike parašė:
Na mamytes pasigirkit, pasiguoskit kuriu tevelius sauke i tarnyba? Mano vyreli sauke, bet bus atleistas nuo tarnybos nes turi liga
Mano vyruka pasauke
kornelijamineike parašė:
Na mamytes pasigirkit, pasiguoskit kuriu tevelius sauke i tarnyba? Mano vyreli sauke, bet bus atleistas nuo tarnybos nes turi liga
Mano vyruka pasauke
aurikii parašė:
Man iskilo toks klausimas, cia gal geriau zinos tos mamytes kurios jau ne po pirmus vaikucius turikada jau zadate pradeti statyti vaikucius ant kojyciu kad stip…
As nezinau galima ar ne gal ir per anksti, bet as savisky statau jau kazkur nuo 2 su puse menesio ir kaip jam patinka , krykstauja , laimingas labai ...
Lauriita parašė:
Mano vyruka pasauke![]()
Musu teveli irgi.. Negaliu kaip pikta
jo.mante parašė:
Musu teveli irgi.. Negaliu kaip pikta![]()
O jus nesusituoke ar kaip ? nes kiek suprantu kiek sake jei turi vaiku yr susituoke tokie gali atsisakyti ar neima
ar cia senos zinios ?
Ar kas nors jau bandot treniruoti vaikiukus sisioti ir kakoti paprasius? Mano drauges mergaite dabar yra 6 menesiu ir jau nuo 3ju menesiu sisiu ir kaku daro kada paprasyta. Ta prasme ji nuima pampersa, sako psss ir ji tada sisioja. I pampersa labai retai kada padaro, nebent nakti. Zinau,kad cia yra forumiukas situo klausimu, gal zinot kaip vadinasi? Noriu apsisviesti ir pradeti praktikuoti si reikala
Lauriita parašė:
Mano vyruka pasauke![]()
O negali kartais vyras vaiko prieziuros atostogu metams iseiti? Tuomet gi atrodo atleidziamas nuo kariuomenes buna. Nors tiksliai nezinau..
Pelytė mamytė parašė:
Sveikos mamaytės. Kiek Jūsų vaikeliai priaugo svorio ir ūgio nuo gimimo mažiausio svorio iki dabar? mes 2,300 kg ir 9,5cm.
Mes priaugom 2690g ir 12cm
zujkute parašė:
Po 3sav. Musiskis ir buvo pradzioje pyksta paskui isivalgo, bet nuo vakar tai siaubingai pradejo verkti tik pridejus buteliuka prie lupyciu ir pradejo nebesuvalgyti…
Reikes ir man pabandyt pakeist misinuka nes kuo toliau tuo labiau pyksta valgydamas.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai