diabolike parašė:
Labas rytasnors ir visiskai negrazus tas sios dienos rytas
![]()
Ismete man siandiena, kad sueina19sav, nors pagal visaka cia savaite i prieki rodo…
Tiesiog,kad pasidometum apie darzelius ir tiek
diabolike parašė:
Labas rytasnors ir visiskai negrazus tas sios dienos rytas
![]()
Ismete man siandiena, kad sueina19sav, nors pagal visaka cia savaite i prieki rodo…
Tiesiog,kad pasidometum apie darzelius ir tiek
Musu paslaptis parašė:
Man irgi butu artimiausia si fraze, viskas, nebenoriu, vaziuoju namo![]()
Vakar išsikepiau pyrago, valgiau su pienu, matyt mažyliui irgi buvo skanu, nes ėmė nemenkai judėti
pumse523 parašė:
Vakar išsikepiau pyrago, valgiau su pienu, matyt mažyliui irgi buvo skanu, nes ėmė nemenkai judėti![]()
As irgi suprantu kad patinka kai aktyviai pradeda judeti, siryt matomai nepatiko mano pusryciai, nieko saldaus tai ramu, o kai prie kavos suvalgau pienisko sokolado su cielais riesutais tai kad pasiunta duotis, abiem skanu
Norejau pasiteiraut ar yra jaucianciu vaikucio judesius gulint tik ant nugaros?As ant sonu guledama visai nejauciu, o ant nugaros silpnus bumtelejimus jauciu kai pastuksenu.O jau antras nestumas ir 18 savaite jau.Gal kad antibiotikus geriu tai silpnesnis leliukas, nes ir as nuo ju tik miego noriu ir vaikstau kaip apsvaigusi...
Ir uzdarom geriau ta ,,Dovaneliu" tema, nes cias kaip ir su geju ir lesbieciu santuokom ir kitom panasiom temom.Visada yra dvi skirtingai mastanciu zmoniu grupes.
mute123 parašė:
Tai vat nuo saves ir pradekit gerbiamoji!
pradejus nuo saves seniai,dovaneliu gi nenesu ;)
mute123 parašė:
Norejau pasiteiraut ar yra jaucianciu vaikucio judesius gulint tik ant nugaros?As ant sonu guledama visai nejauciu, o ant nugaros silpnus bumtelejimus jauciu kai pa…
Mano juda stipriai kai guliu ant nugaros, o ant sono tai irgi nejauciu, matomai tuomet pilvo padetis taip pasileicia jog leliukas nesiliecia prie pilvo sieneliu taip kaip gulint ant nugaros Bet ateis laikas kad kaip begulesim pilvas kilnosis
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2015-metu-spaliukai-2