gamtininke parašė:
Labas rytas mamukai,
Tokio amžiaus dar nerodo,kad nori ant puoduko,nes dar nesupranta ir nevaldo tü reikaliukų
gamtininke parašė:
Labas rytas mamukai,
Tokio amžiaus dar nerodo,kad nori ant puoduko,nes dar nesupranta ir nevaldo tü reikaliukų
Lamelaa parašė:
Iki 18men vaikai slapinasi refleksiskai. Tik po to jau ima suprast kas per reikalas tas puodukas ir ka jame reik daryt. Yra labai geras straipsnis apie sodinima ant…
As irgi palauksiu ,juilab kad rekia, kaip skerdziama
sesuo pradejo nuo 1.4 men sodint ir po menesio pati jau duodavo zenklus kada nori ant puoduko
su pirmaja nuo 10 men sodino tai kancia ir vaikiui ir mamai . As retkarciais pasodinu ir pati pasedziu,kad susipazintu ir nebijotu kai reikes jau sedeti
pasedi poea sekundziu ir stojas,o as ir neverciu
ateis laikas ir sedes
Lamelaa parašė:
Iki 18men vaikai slapinasi refleksiskai. Tik po to jau ima suprast kas per reikalas tas puodukas ir ka jame reik daryt. Yra labai geras straipsnis apie sodinima ant…
Maniske max 1min pasedi ir nori lipt supeantu kad dar anksti ateis laikas ir sodinsiu
O maniškis puikiausiai sėdi ant puoduko, padaro, ka reikia, tada paploja, atsistoja ir nueina
Aišku, pasiprašyt nesiprašo, bet dar ir nesitikiu. Man vyras vis zyze, kad sodinam ant puoduko, labai priešinausi, irgi tuos pačius straipsnius rodžiau, kad nuo 1,5 metų tik reikia, bet va vieną dieną ėmėm ir pabandėm. Tai dabar sėdim kelis kartus per dieną, be jokios prievartos, ir viskas labai gerai (tfu tfu) gaunasi, kažkaip labai greitai perprato, ką ten reikia daryti, tai pasodinu ir iš karto steni, sisiuką visada padaro, o kiti reikalai kaip kada
Pratinti, pažindinti, rodyti, manau, tikrai galima ir anksčiau, o jau pasiparašys, kai ateis laikas. Draugė pradėjo sodinti nuo 1,5 metukų, dabar virš dviejų keli mėnesiai, o apie puoduką net kalbos nėra, vaikas supranta, kas tai yra, kada nori ir pan, bet nesiprašo ir viskas. Tai vat ji gailisi, kad anksčiau nepradėjo pratint. BET, kaip ir visama kame, matyt, visi vaikai skirtingai, ir mamų darbas atrasti, kuris būdas kažką padaryti yra geriausias
Dovu parašė:
O maniškis puikiausiai sėdi ant puoduko, padaro, ka reikia, tada paploja, atsistoja ir nueinaAišku, pasiprašyt nesiprašo, bet dar ir nesitikiu. Man vyras vis zy…
Tai va kiekvieną vaiką stebėti reikia, jie skirtingi
o rodyti pasakoti,pažindinti aišku manau galima
bent aš taip darau,tik tiek kiek nori vaikas aišku
tuose straipsniuose irgi taip juk rašo
maniškis sėdi kaip kada. atsisėdęs iškart stena. tai išeina kaip kada
tik lengviausia išlaikyti sėdintį ant ikea puoduko. ant kitų kažkaip iškart nulipa. o sodinat kiekvieną kartą tuo pačiu metu ar kai matot kad stena ( aš taip darau) ar sodinat kai tiesiog laisva minutė yra?
Aš pasidalinsiu kaip mums su puoduko reikalais yra. Anksčiau labai nenorėdavo sėdėti, dabar kai pamatau, kad kažką darys(dažniausiai kaku), tai iškart sodinu, tuo metu su juo užsiimu(žaislus rodau ar kažkas pan.), o padarius, jam parodau kă padarė, tai tieeeek įdomu yra, net elementariausias sysiuko lašas. Pastebiu, kad kuo toliau, tuo lengviau sėdi be užėmimo, kadangi žino, kad po to pamatys ką padarė
Valdyti gal ir gali tik nuo pusantru metu. Bet pranesti apie savo norus kudikiai gali anksti. Yra naturalios higienos stovykla. Kudikiai nuo mazumes siuncia signalus, kurie parodo, kad vaikutis nori ka nors nuveikti. Su pirmaginiu taikiau nuo gimimo. Sysiukus sugaudydavau ne visus, bet didziaja dali pavykdavo. Didesni reikalai beveik visi keliaudavo ne i kelnes.
Deja, su mazaja patingejau tuo uzsiimti. Tai dar neskubam draugauti su puodu.
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai