Ana Žv parašė:
Ar kam buwo kad pora dienu nejautet judesiuku?
buvo ir man
Ana Žv parašė:
buvo ir man
gabi81 parašė:
Jo lengva pasakyt kai pvz vyras gieda kaip noriu myliuko.mane vie tie zodziai erzina.taip norisi toli pasiusti.
Maniskis tai ne, siandien tai paklauste ar pasiruosusi bandymui, bet poto sakau neiseina, tai tik uzsijuoke, sako vyrui kelias kamsteliu dabar uzdarytas :), ir tai myliukas viena karta i menesi buna. Bet po siandienos tai zinau kad jis jau iki galo nelis. Pirmas vaikas kai gulejo aukstai tai zinau kad kekviena diena myliukas buvo iki 7men.. Bet dabar vaikas labai zemai, net kai sparduosi tai gerokai per pusle musa, tai ir paciai nieko nesinori
Ana Žv parašė:
Ir man budavo. Sian tai irgi dar nejutau, gal vakare pajusiu
Ana Žv parašė:
Ir man buvo
visą dieną numinkiau tą pilvą, kad tik judėtų, bet anas nė krust
užtat kitą dieną pradėjo makaluotis kaip reikalas. Suprantu, kad labai neramu, kai nejuda, bet gal tiesiog kitaip pasisukęs, dėl to ir nesijaučia judesiukų
Sveikutės
O mes tai šeštadienį važiavom į Šeimų šventę, Harmony parke, tai prabuvom apie 6 valandas, jau kaip nusvilau nosį ir kaktą
dabar taaip juokingai atrodau...nes buvau su akiniais
Tikiuosi, greit susivienodys įdegis, nes į darbą kai poryt reiks eiti, tai be pudros niekaip..o šiaip šventė buvo smagi, tik labai karšta protarpiais sėdėti ant pievutės buvo...bet pati šventės idėja ir tai, kad daug veiklos ir vaikams ir suaugusiems tai labai patiko..O jau kiek nėštukių prisižiūrėjau, vaje..
Man ir kažkokia depresija ima, bet dabar dėl besikeičiančių formų..priaugau šiai dienai +4 kg, bet ir pilvas didžiulis jau ir šlaunys sustorėjo, ir rankos, nu beveik visur, toookia jau išsipūtusi jaučiuosi
tai kas bus toliau...o dar kaip tyčia man šią vasarą net 2 vestuvės...baisiai atrodysiu
Ir atrodo, stengiuosi valgyti saikingai, daugiau daržovių, vaisių ..bet vo bandelės savo matyt daro..be tų tai beveik negaliu
Dar kai prisižiūrėjau nėštukių šventėje tokių gražių, tik pilvukas išsikišęs, o pačios lieknos kaip stirnos...nesuvokiu, ir kaip taip joms gaunasi
Va ir Tanyte_mamyte kaip nerealiai atrodo..
visa liekna, graži, tik pilvukas, kad atsikišęs...o aš blyn į visur...krūtinė jau didesnė turbūt kaip D , nu kaip pas karvę tešmenys
Ai žodžiu, nervina viskas, jaučiuosi nerangi, nenoriu niekur nei eiti, rūbai jau man visi netinka, nebegražūs, net nėštukių...atrodau visada stora..Ech...
Coliuke92 parašė:
Na va taip...
nebandet pasikalbet? gal bijo kad vaikui nepakenktu kaip nors ar pan.
Šviesiaplaukė 29 parašė:
Sveikutės![]()
O mes tai šeštadienį važiavom į Šeimų šventę, Harmony parke, tai prabuvom apie 6 v…
Tu taip nepergyvenk delto priaugto svorio
as lygiai taippat puciuosi per visur. Toks organizmas. Leidziu sau valgyt ko uzsinoriu. Aisku su saiku. Bet zinau,kad po gimdymo grys viskas i savo vezes per pusmeti Nes su pirmu vaiku taip buvo
Šviesiaplaukė 29 parašė:
Sveikutės![]()
O mes tai šeštadienį važiavom į Šeimų šventę, Harmony parke, tai prabuvom apie 6 v…
O kas dėl šventes tai nepatiko siemet. Visko daug maziau nei pernai. Vaikai nelabai patenkinti buvo.
gabi81 parašė:
Oi ne spirales nenoriu turejau as jaNa nera dideles rizikos pastot bet visgi yra
Na nezinau. Turejau spirale 5 metus ir lb dziaugiausi. Nei pastojau nei kas blogai buvo. Galvoju po sio gimdymo vel isidet
Egle136 parašė:
Sveikos merginos, kiek esat priaugusios jau? Ar yra,kurios nieko? Na mes esam 19sav+4d, svoris jau men laiko nepakites,buvo nukrites,pasivijau buvusi,bet dar nei vi…
Mano buvo 55kg, dabar 18 savaitėlė, gal kokis 1 kg priaugta. o atrodau tai jau neblogai

15 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai