kaljanas parašė:
sveikos, noreciau prisijungti, bet neaisku, kaip dar bus.testas teigiamas, bet siom dienom mm turi buti, bijau, kad dar nepabegtu:)....
Testas vaiduokliauja, ar normaliai teigiamas?
kaljanas parašė:
sveikos, noreciau prisijungti, bet neaisku, kaip dar bus.testas teigiamas, bet siom dienom mm turi buti, bijau, kad dar nepabegtu:)....
fluffy9 parašė:
Namie iškentėsiu kaip nors iki Kalėdų, bet per Kalėdas planuojam pas uošvius važiuoti, kadangi dar nedaug laiko, o ir pirmagimį tenka panešioti, nuo ko pilvą pamaud…
As savosios stengiuos nenesioti, mors maniskei 5 metai, jusiskiui matau dar tik metukai
tai teks pasisaugoti
bet tikrai manau viskas bus gerai
o nuo alkoholio tai as sukciavau biski kad sveciai nepamatytu, vaiksciojau su stikline visur, tai ispildavau i kriaukle
fluffy9 parašė:
Man mm tik rytoj turi buti.. bet testai buvo gan ryskus ir elektorininis parode 1-2
tai dar gali pabegt dar su mm ?
Mergyte27 parašė:
as ırgı bandysıu ıkı Kaledu tyletı ;)
Jungiuosi i kompanija
as irgi kantriai laukiu kaledu kad galeciauiteikt nuostabiausia dovanele vyrui
izulyteee parašė:
As savosios stengiuos nenesioti, mors maniskei 5 metai, jusiskiui matau dar tik metukaitai teks pasisaugoti
bet tikrai manau viskas bus gerai
:oro-buckis:…
Na man saviškio neišeina nenešioti, jam tik 1,3 m, tai stengiuosi kažkur šalia jo ant žemės prisėsti, kad apkabinti, o ne kelti
gera idėja dėl alkoholio, reikės vaikščioti su taure, vis po truputį į taurę nupilant
fluffy9 parašė:
Sveikos, priimkite ir mane į savo gretas - šįryt testas parodė nėštumą, tiksliau, paprasti testukai vaiduokliavo, o kad tikrai laukiuosi parodė elektroninis. Gimdyt…
sveikinimai
as irgi pasiprasiau bet nepriima
ten maciau jau labai daug mergaiciu ir gal susibendravusios ..
izulyteee parašė:
Man mm tik rytoj turi buti.. bet testai buvo gan ryskus ir elektorininis parode 1-2tai dar gali pabegt dar su mm ?
![]()
Jei jau testas teigiamas, vadinasi nėštumas yra ir mmm laukti nebereikėtų
mano elektroninis irgi 1-2 rodė, o va paprastas, tai neryškus
fluffy9 parašė:
Na man saviškio neišeina nenešioti, jam tik 1,3 m, tai stengiuosi kažkur šalia jo ant žemės prisėsti, kad apkabinti, o ne keltigera idėja dėl alkoholio, reikės …
Laila. parašė:
sveikinimaias irgi pasiprasiau bet nepriima
ten maciau jau labai daug mergaiciu ir gal susibendravusios ..
![]()
Sveikinimai ir tau ;) Kada terminas? Na gal tikrai susibendravusios ir naujų narių nepriima...
fluffy9 parašė:
Jei jau testas teigiamas, vadinasi nėštumas yra ir mmm laukti nebereikėtųmano elektroninis irgi 1-2 rodė, o va paprastas, tai neryškus

aciu
Pas tave matau nerysku vaiduokliuka, po keliu dienu ir paprastas parodys jog jau tikrai ryskus II ir jokiu dvejoniu- mmm neateis
Terminas mums rugpjucio 20
fluffy9 parašė:
Jei jau testas teigiamas, vadinasi nėštumas yra ir mmm laukti nebereikėtųmano elektroninis irgi 1-2 rodė, o va paprastas, tai neryškus
Man jautresni du gana ryskiai rode tikrai, bet ne ryskiausiai...o vakar viena dariau paprasta tai vos vos tik matesi vaiduokliukas...elektroninis tai iskart parode..
na lauksim tada ryt ir poryt , jeigu neateis mm tai vadinasi as rami
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai