vakaruose parašė:
ačiū!![]()
Prasom
vakaruose parašė:
ačiū!![]()
Prasom
sol_veiga parašė:
O kazin kodel neisbrauke ? jei esate dabar jau isejus i dekreta..nes man iskart pasake kad kai iseisi i dekreta mes tave isbrauksim ir tu busi nebedrausta, ir k…
Na kodel neisbrauke as nezinau. Esu drausta, bet del visa ko nueisiu i ligoniu kasa su pazyma, kad veliau nekiltu nesusipratimu. Dar man atrodo, kad cia tvarka priklauso nuo pacios darbo birzos konsultantes. Gal nenori terliotis tai ir isbrauke.
sjure parašė:
Tai va, mano stazas per 36 mėn buvo 18 mėn., tokiu variantu man priklausė ne darbo pašalpa, kurią gavau iki šios dienos. Darbo birzoje esu registruota nuo 08-01 Tač…
Nesamone. Turi priklausyt tikrai. As esu tokioj pat situacijoj ir dekreto pinigelius gavau. Turite pasidomet. Matomai papuolet ne pas kokia konsultante
sjure parašė:
Mes išsirinkom, Navington Caravel.. koks minkstumas ir patogumas![]()
Is pirmo perskaitymo pagalvojau kad cia toki varda istinkot ;D
Simuke parašė:
navington super vezimukai
D.S. parašė:
Sveikos, cia buvo imesta nuoroda i parduotuve vaikišku prekiu parduotuvės..lyg ir Šiauliuose..gal galit kas pakartoti.reikalinga pagalvytė ir kaldrytė mano Motiejuk…
https://m.facebook.com/profile.php?id=378804985537294
dar galit pažiūrėt babydo.lt ten aš paklodes neperšlampamas užsisakiau ir šiaip daaaug marliukų spalvotų gražių
pamačiau dėl vežimų navington kalbat. tai tikrai galiu patvirtint, kas super! lopšys didelis mano lelytė 7 men. telpa kuo puikiausiai! nereikia su sportinuku įsukus į voką ar kur vežioti.. minkštai važiuoja, nors važiuokle klasikine lengvai sukasi vnz. labai patenkinta vežimu
Žliumbikė parašė:
https://m.facebook.com/profile.php?id=378804985537294
dar galit pažiūrėt babydo.lt ten aš paklodes neperšlampamas užsisakiau ir šiaip da…
Aš taip pat iš tenužiakiau paklodę ir merliukų,ryt atsiimsiu iš nuotraukų tai laabai gražūs
ingiukas25 parašė:
Nesamone. Turi priklausyt tikrai. As esu tokioj pat situacijoj ir dekreto pinigelius gavau. Turite pasidomet. Matomai papuolet ne pas kokia konsultante
Kiek issiaiskinau, nedarbo pasalpa skaiciuojasi mėnesiais. Nepilnų kalendorinių mėnesių dienos sudedamos ir dalijamos iš 30. Jeigu taip apskaičiavus nedarbo draudimo stažą gaunamas vienas nepilnas mėnuo, ilgesnis kaip 15 dienų nedarbo draudimo stažas prilyginamas mėnesiui. O dekretui, skaiciuojamos pajamos, kurios turi buti ne mazesnes kaip minimalus atlyginimas, per tuos 24 men turi isieti maziausiai 12*MMA. Bet dar pasigilinsiu... O del konsultante Jus taip pat teisi, ko klausi to negausi...
Simuke parašė:
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai