sparklips parašė:
Mano irgi taip daro..o aš galvojau,kad čis gerai taip..
Nelabai gerai.. ankstoka. Bet vosokiu vaiku yra. Gal jums nebus padidintas tonas, gal tiesiog stiprus vaikas.
sparklips parašė:
Mano irgi taip daro..o aš galvojau,kad čis gerai taip..
Nelabai gerai.. ankstoka. Bet vosokiu vaiku yra. Gal jums nebus padidintas tonas, gal tiesiog stiprus vaikas.
Laura_R parašė:
Man drauge pasakojo, kad visas neramias naktis ir dienas nurasinejo dantims, bet pirmasis dantis tik 8 men isdygotaigi ir mes buname be nuotaikos, neramus ir pa…
Kleckiuk parašė:
Žinokit aš savo vaiką pažįstu, bet dabar kažkoks košmaras PASTOVIAI. Nenormalus dirglumas, pastoviai pyksta, nepatenkintas, baigiam išprotėti. Nesu 100% įsitikinusi…
Pas mus tas pats jau savaite. Iki tol buvus ypac rami, nerankinuko, dabar pasidare zirzla, reksne, ranku reikalauja. As manau ne dantys cia, ne diegliai. As nurasau tam keliu savaiciu juodam periodui kuris buna apie trecia menesi. Ilgasis ir piktasis augimo suolis. Neidomu jokie zaislai, tik papo reik ir viskas. Net pampi keisti jau man issukis nes zviegia taip kad atrodo kaimynai tuoj vaiku teises iskvies. O anksciau taip mego buti plika.. turetu isaugti. Manoji bent naktim ramiai miega, tik dienom pradejo daug ir po mazai miegoti. Mums ir lauke labai sunku. Nemiega, zioplineja, greit pasidaro nuobodu, tada bliovimas..
Laura_R parašė:
Tai visko gali buti, gal tikrai dantukai. As tiesiog pati viena karta draugei pasiskundziau, sakau turbut dantys, tai issisaipe is manes![]()
bonifacija parašė:
Gali buti dantys, nes mums tai gydytoja patvirtino, seilejasi, ciulpia kumscius ir tarpais toooks piktas, vakarais uzeina zviegia, patepi dentinox ir aprimsta. Kai …
Kai as pasakau kad dantys tikriausiai, mama mane durne isvadina
vienetams taip anksti dantys auga
o man isvis tik 10 men isaugo
Taip kad vaikai irzlus tikriausiai ne del dantu. Kai paskaitai tai visi vaikai daros irzlus tokiu metu
kaip as sakau, pirmojo paauglyste
O maniškis net valgyti sunkiai, kol nebėga normaliai pienas, drąskosi, lauke dabar buvom neseniai, išmiegojo ramiai, tik kol išsiruošėm teko feną įjungti, kad nusiramintų, nes jau įsigazavęs buvo normaliai. Nu nežinau kas čia būtų... Vaikas kardinaliai pasikeitė. Va dabar ačiū D užsiiminėja savais reikalais ir bent trumpam ramybė

Kleckiuk parašė:
Padeda tie tepaliukai? Aš šiandien važiuosiu iki vaistinės, nes gydytoja neturi vietų, kad apžiūrėti. Teks laukti 29d vizito
Pirkit Dentinox, stipresnis uz Kamistad. Patepu ir is karto uzsaldo ir aprimsta
jei dygsta dantys, tai toje vietoje dantenos platesnes ir matosi tokie sviesesni druziukai. Pirmi iprastai dygsta apacioje.
Sanga parašė:
Pas mus tas pats jau savaite. Iki tol buvus ypac rami, nerankinuko, dabar pasidare zirzla, reksne, ranku reikalauja. As manau ne dantys cia, ne diegliai. As nurasau…
Mūsų kai ižsižviegia du vakarais - tai sakėm tikrai vaikų teises iškvies mums. Sūnui pasakai, kad laikas miegot ir klykia - nenoriu!!!! Neeeee! Dar kai dabar sugriežtino bausmestėvams tai jau laukiam skambučoo į duris
pas jį dar kojos visos nusėtos mėlynėm nuo lakstymo ir griuvinėjimo - tai atrodo kaip sumuštas
Kleckiuk parašė:
O maniškis net valgyti sunkiai, kol nebėga normaliai pienas, drąskosi, lauke dabar buvom neseniai, išmiegojo ramiai, tik kol išsiruošėm teko feną įjungti, kad nusir…
Liūtas
Tėja taško jį į visas puses, labai jai jis patinka
Kobraa parašė:
Mūsų kai ižsižviegia du vakarais - tai sakėm tikrai vaikų teises iškvies mums. Sūnui pasakai, kad laikas miegot ir klykia - nenoriu!!!! Neeeee! Dar kai dabar sugrie…
laikykites!!! Jei atvaziuos, tikrai isves
Nu va, tik kokie neaiskumai pasireiskia su savu vaiku, uzeinu cia, paskaitau ir ramu, nes praktiskai visi forumo vaikuciai elgiasi panasiai
maniske irgi labai jau irzli patapus, verkia praktiskai del visko. Ypac nenori guleti, tik ant ranku imk ir nesiok, nors ir tai po kokio pusvalandzio pabosta. Keliasi amzinai verkdama ir taip net isteriskai klykia... vos speju papa issiplaut, kad tik greiciau iduot
jau nekalbu apie nuejima i tualeta ir vandens atsigerima, svarbiausia vaikas, o tu jau pakentek ir pasistenk neprivaryt i kelnes
O tevu darzelis pranesa, kad nuo 3 men vaikutis ima maziau verkti, nei kad iki siol
Bet uztat susitvarke pietu miegas. Pagaliau supratau, kodel nustojo miegoti diena. Anksciau, kai keldavosi kokia 8-9, pavalgius dar uzsnusdavo iki 10-11. Jau kelias dienas pabandziau neleisti jai miegoti ir vuolia, puikiausiai eina miegoti puse 12 ir ismiega iki 1 ar 2
tada vel pabudrauja 1,5-2 val ir ziurek vel trina akutes, nu faktastika
o siandien svenciam 3 menesiukus, tik nuotaika ne sventiska, bet kelis kadrus visgi pavyko uzfiksuoti

18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai