mama_kaunas parašė:
O pas mus siandien buvo masaziste namuose. Labai patiko ir man ir dukrytei. Sypsojosi, ciauskejo tik ant paskutinio pratimo jau pavargo, zirst pradejoEina sau k…
O kokia kaina? Ir kiek laiko masazavo?
mama_kaunas parašė:
O pas mus siandien buvo masaziste namuose. Labai patiko ir man ir dukrytei. Sypsojosi, ciauskejo tik ant paskutinio pratimo jau pavargo, zirst pradejoEina sau k…
zmama parašė:
As kaip tik ieskau pirkti kudikiu knegeles. Prasau pasidalinti info kur pirkot![]()
Stai cia
labai rekomenduoju butent sia knygute
Maciau kalbejot apie svori... Nu pasibedavosiu ir as... As vis dar turiu uzsilikusius 5kg. Per nestuma priaugau tik 11,5 kg, bet kaip grizau is ligonines su likusiais 5kg taip jie ir stovi jau 2.5men. Nors valgau maziau nei pries nestuma ir dar maitinu pati (ne pilnai) . Pilvuko pas mane nera, bet visos apimtys yra padidejusios. Netelpu ne i vienas savo senas kelnes. 2men sakiau nieko nepirksiu, nes vistiek kazkada turi pradeti kristi, bet va praejusia savaite pasidaviau ir nuejau apsipirkti.
kai paskaitau apie uzsilikusiuis 2 kg ar net minusa pagalvoju, kad man taip :/
zmama parašė:
As kaip tik ieskau pirkti kudikiu knegeles. Prasau pasidalinti info kur pirkot![]()

Aš tokį gavau dovanų, labai gražus man jis, su visokiais priedais, dedasi tos iš ligoninės juostelės, kortelės, pirmi iškritę dantukai, sruoga plaukų nukirpta, ir šiaip visokius pildyti reikia klausimėlius, daug nuotraukoms vietos ;)
bonifacija parašė:
Ir man įdomu!
Kleckiuk parašė:
Aš tokį gavau dovanų, labai gražus man jis, su visokiais priedais, dedasi tos iš ligoninės juostelės, kortelės, pirmi iškritę dantukai, sruoga plaukų nukirpta, ir š…
As ir lygiai tokias pat turiu
ir su pirmu ir su antru leliuku darbe iseinant i dekreta padovanojo .
Kleckiuk parašė:
Be komentarų![]()
![]()
Gyvenimo ypatumai
![]()
Fenas uz vaika beveik didesnis
tomyte9613 parašė:
Apsiginkluoti vien kantrybe nebeužtenkajungiamės su Adomu į nenuoramų būrį, nu kas per naktis ir diena
vakar 2,5val migdžiau, plius iš po maudynių buvo, atr…
Ir pas mus šiandien toks grafikas naktinis buvo..atsimerkt ryte negalėjau.
Taigi pilnatis..
sparklips parašė:
Mano irgi taip daro..o aš galvojau,kad čis gerai taip..
Mes einam į baseiną, tai ten kineziterapeutė sakė, kad tai nieko blogo....
Kleckiuk parašė:
Aš tokį gavau dovanų, labai gražus man jis, su visokiais priedais, dedasi tos iš ligoninės juostelės, kortelės, pirmi iškritę dantukai, sruoga plaukų nukirpta, ir š…
Mano visi trys tokias turi. Tikrai idomios. Pildau ir manau tikrai vaikuciai gera prisiminima tures. Ipac mergaite
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai