Ginteee parašė:
Va va... as kartais vyra ant sofos nuvarau, kad bent kiek daugiau vietos gauciaubet paskutiniu metu nenusivaro taip lengvai jau
![]()
O tai jūsų vaikiukai atsisako savo lovytėse miegot?
Ginteee parašė:
Va va... as kartais vyra ant sofos nuvarau, kad bent kiek daugiau vietos gauciaubet paskutiniu metu nenusivaro taip lengvai jau
![]()
O tai jūsų vaikiukai atsisako savo lovytėse miegot?
akselandra parašė:
O tai jūsų vaikiukai atsisako savo lovytėse miegot?![]()
maniske visiska glaustuke
niekaip i lovyte atskirai neikisu, belenkaip verkia, o tada nakti budineja.. kita diena buna sumauta, nes neissimiegojo..tai nusileidau ir salia guldaus, prie kruties nurimsta.. o sakiau niekad taip nedarysiu :/
Noviki parašė:
Veliau po valgymo praejus Kiek laiko, du kartus.
Mano sunus irgi buvo apsivemes kai miegojo pietu miego, isigandau kai pamaciau, kad lovoje prisiveme, galejo uzspringti. Atrodo kazkiek tik daugiau normos suvalge ir vat... be to ta dien daviau stambiau sumaltas darzoves gal sunkiau virskinosi.
Ginteee parašė:
maniske visiska glaustukeniekaip i lovyte atskirai neikisu, belenkaip verkia, o tada nakti budineja.. kita diena buna sumauta, nes neissimiegojo..tai nusileidau…
oi, tai mes visos sakėm, kad tikrai nedarysim kažko, ką darom
tiesa, aš sąmoningai stengiausi daryti taip, kad žindymas/maitinimas nebūtų paskutinis veiksmas prieš miegą (aišku, naktiniai maitinimai nesiskaito), kad vaikas neasocijuotų užmigimo su žindymu/valgymu, nes vėliau labai labai sunku nuo to atpratint
akselandra parašė:
oi, tai mes visos sakėm, kad tikrai nedarysim kažko, ką daromtiesa, aš sąmoningai stengiausi daryti taip, kad žindymas/maitinimas nebūtų paskutinis veiks…
ka padarysi vaikai nuginkluoja visisškai ir darom tai ko sakėm nedarysim ir man taip nutiko sakiau nepratinsiu būt daug ant ranku ir i kiekviena maziausia niurnejima nereguosiu. ka manot net ir dien viena kambari nelabai moka miegot ir šokdina kiek gali.
Man taip keista kai vaika paguldo i lovyte ir jis pats uzmiega!
nu kosmosas atrodo
Paaavyyydziuuu!!!
Manoji tik prie papuko... nu per dideles asaras dar supama.. bet, kad lovytej pati viena tai pffff
Atsistos, vartysis, verks.. zodziu.. net nzn ar uzmigtu is nuovargio jei nekreiptum demesio i verkima, manau per stipriai isiverktu.. i beto mes su vyru abu tokie gerasirdziai gal kelias min per kancias ir iskestume, bet po kokiu 2 min ar vyras ar as jau stovetume pasieme ant ranku ir ramintume kudiki savo
Arteja pirmosios kaledos musu mazyliu, ka planuojate dovanoti?
As jau nupirkau savo mazylei toki suniuka dovanu
www.parduotuvevaikams.lt/kalbantys-lietuviskai/49969-ismaniuju-lygiu-suniukas-su-sirdute-fisher-price-887961262827.html
Vyrui dovanosiu radau lb skanius versache kvepalus
o pati sau pasidovanosiu dvejus kvepalus!
jau uzsisakiau internetu, laukiu kol ateis
nusipelniau!
212 vip ir milion lady
jau 10 metu naudoju calvin klein euphoria tai nusprendziau paivairint:))
Kai patustinau kortele
Vyrui sakau, agiiirdiii, tu man kaledom nieko nebepirk
Sako ka jau nusipirkai:)) sakau kvepalus
bet dar nesakiau, kad dvejus
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai