gyvaciute parašė:
L
Vel tas pilvas skaudejo, bet niekas nieko neranda gydytojai nors liepe magni gert ir geriu bet nepadeda.dar man pripaise migrena nes pastoviai galva skauda.
gyvaciute parašė:
L
Vel tas pilvas skaudejo, bet niekas nieko neranda gydytojai nors liepe magni gert ir geriu bet nepadeda.dar man pripaise migrena nes pastoviai galva skauda.
adriana2252 parašė:
Gal streso daug turėjai? Aš su galvos skausmais vargau dėl karščio, bet jau tokiais kad atrodo kad smegenys lauk iššoks. O tau skausmas tik dabar prasidėjo nėštumo metu?
gyvaciute parašė:
Gal streso daug turėjai? Aš su galvos skausmais vargau dėl karščio, bet jau tokiais kad atrodo kad smegenys lauk iššoks. O tau skausmas tik dabar prasidėjo nėštumo …
Turejau streso ir nervu.skaudedavo ir seniau, bet ne taip daznai, kaip dabar nestumo metu.
grac parašė:
Pirmam vizitui kitai savaitei uzsiregistravau pas Boguziene privaciai, o veliau manau eisiu i centrine poliklinika pas Maksimaviciene. Nes brangoka kiekviena karta …
Bogužiene man labai patiko, tik brangoka pas ją.
adriana2252 parašė:
Turejau streso ir nervu.skaudedavo ir seniau, bet ne taip daznai, kaip dabar nestumo metu.
O valerijono nesiūlė pavartoti?
fgyvaciute parašė:
Bogužiene man labai patiko, tik brangoka pas ją.
gyvaciute parašė:
O valerijono nesiūlė pavartoti?
Ne nesiule...
grac parašė:
Pirmam vizitui kitai savaitei uzsiregistravau pas Boguziene privaciai, o veliau manau eisiu i centrine poliklinika pas Maksimaviciene. Nes brangoka kiekviena karta …
Na teks ir privaciai nueiti del sventos ramybes,nes is tos gines nieko gero.Ypac del echo ir siaip ziurekit ir domekites jei kokiu vaistu israsys.
adriana2252 parašė:
Ne nesiule...
Nes jei streso turėjai reiktu nurimti.