Taigūnas parašė:
Man kartais atrodo, kad išprotėsiu nuo skirtingų daktarų/vaistininkių/straipsnių/knygų vertinimų ir versijų![]()
![]()
![]()
![]()
Man ir nedavė meškauogių griežtai, ir man galva seniai sukasi :DDDD
Taigūnas parašė:
Man kartais atrodo, kad išprotėsiu nuo skirtingų daktarų/vaistininkių/straipsnių/knygų vertinimų ir versijų![]()
![]()
![]()
![]()
Man ir nedavė meškauogių griežtai, ir man galva seniai sukasi :DDDD
Svajotoja31 parašė:
Taaaip, jau dabar gi kaip smagu pamatyti kad ir per echo, savo klecką, tai koks turi būt geras jausmas gyvai išvysti pirmąkart, pagaliau, tiek lauktą ir mylėtą.... …

Stai toooks jausmas! Kiekviena karta akys asaroja pazvelgus i sia foto! Visos ta pajausite ☺
turtelis parašė:
O mano ana karta taip pradejo krutet, kai Montvydo daina pasileidau, kad juokiaus turbut tikrai mergaite![]()
Geras, reik ir man patikrint, ar mergaitė
Buvau pas dantistę, gal iš tos baimės, gal nuo vaistų, bet irgi pajutau žymiai stipresnius judesius, ne šiaip krapštymąsi ir vartymąsi, bet tokius bumpt bumpt ir taip ne apačioj, o netoli bambos
kaaaip faina
Buvau psėjus pavalgyt, o teko bachilus dėtis, tai iki pėdos galiuko taip jau nemalonu buvo lenktis, ne tai kad neįmanoma, bet nesmagu pilvą spausti
Indra109 parašė:
Jau 21 sav, o dar nejauciu judesiu!!! ? ar cia man vienai viskas taip velai? Kaip su svorio augimu? Kazkoks kosmaras kaip greitai nuo 6kg soktelejo iki 8kg + ? puci…
Ne jus viena nejaučiate
as kartais vakare pajaučiu bumbsejima .. bet ir tai dar silpnai :/ man šiandien 21 savaite jau ..
Burbuliukas35 parašė:
Stai toooks jausmas! Kiekviena karta akys asaroja pazvelgus i sia foto! Visos ta pajausite ☺
Oi, net susigraudinau..anksčiau galvodavau, kad kaip gi čia, kodėl visi taip svaigsta, tą vaiką deda iškart mamai, gal gali pavalyt ar kažką, bet dabar jau suprantu, kad degi nekantrumu tik čiupt tą savo vienintelį..
Mooonikaaaa parašė:
Ne jus viena nejaučiateas kartais vakare pajaučiu bumbsejima .. bet ir tai dar silpnai :/ man šiandien 21 savaite jau ..
Nesijaudinkit, gal placenta pas jus prieky? Pirmas vaikas?
Svajotoja31 parašė:
Geras, reik ir man patikrint, ar mergaitė![]()
Buvau pas dantistę, gal iš tos baimės, gal nuo vaistų, bet irgi pajutau žymiai sti…
Man vakar ir tie bumt bumt jau kiem stipresni buvo
jau trecia diena is eiles ir vis dazniau-pagaliau!!!! :))))
Svajotoja31 parašė:
Oi, turtelis parašė apie sėdėjimą lauke, ir aš vakar pagalvojau, kad jei iškart toli negalėsiu vaikščiot, išeisiu su vežimu į kiemą, ant supynių, ar į hamaką, vaika…
Aha!!! Ir ant supyniu! Ir hamake! Tikiuos bus sveikateles abiems :))) taip laukiu :)))
turtelis parašė:
Man vakar ir tie bumt bumt jau kiem stipresni buvojau trecia diena is eiles ir vis dazniau-pagaliau!!!! :))))
Tai va ir supranti, kad kai tik sveikata gera, ir tau, ir vaikui, atrodo nieko daugiau nereikia ir paprastų dalykų norisi, ir džiugina
kad tik viskas išsipildytų
Svajotoja31 parašė:
Mat kaip, tai mano šeimos gydytoja irgi panašiai galvojo, o perinatologė vakar pasakė, kad nesusiję..bet kokiu atveju, šeimos net nesiuntė pas kineiterapeutą, kaži,…
Man po gimdymo atsitiko, bet db pilvui didyn pradedu koja ir kaire puse jausti, jei atsistoju ant kaires kojos, tai lyg elektra purto.
Kol issiaiskinau, pradejo skausmas mazeti, dar pradejau sportuoti, tai taip ir delsiau i ta kineziterapija. Kazi nestumo metu ar keistu ka, nes juk gimdos padeties nepaslins, vaikiukas db diktuoja, nors pati zadu eiti i nesciuju mankstas baseine, tai tikiu, kad vandeny bus lengviau ir kazkiek sustiprejus, atsileis.
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai