Teressa parašė:
Pirma 3,3 kg ar 3,4 kg, antra 3,6 kg.
Vadinasi akušerė teisingai sakė svoris bus panašus I pirmagimio.
Teressa parašė:
Pirma 3,3 kg ar 3,4 kg, antra 3,6 kg.
Vadinasi akušerė teisingai sakė svoris bus panašus I pirmagimio.
turtelis parašė:
;D o as didziavaus pavalgius 18:30 val ir jau sakiau nevalgysiu, paziuresiu gal rugstys nekils, tai va 23 val nuejau sausu pusryciu puse puoduko ir negana to praein…
Gerai,kad I virtuve tyngiu eiti,o prie lovos tik vanduo
Haribol parašė:
Vadinasi akušerė teisingai sakė svoris bus panašus I pirmagimio.![]()
Arba ne
mano brolis gimė 4500 g aš 3000g
turtelis parašė:
Na mano gobeleno rastas skirias, bet audinys kaip ir panasus,aisku sunku ivertint is foto![]()
Tie jusu riko brano ar kaip ten - labai mieli! Kaip saldainiukai!
Tokie aptakus, taip ir norisi paciupineti.
Bet ar lopselis ne per mazas? Man i tokius aptakius lopselius ziurint, susidaro vaizdas, kad lopseliai - ne pakankamai gilus ir per mazi. Na 3menesiam bus gerai, o paskui, ypac jei vaikas didesnis - sodinsi i sedima vezima ar kaip?
Frisbi parašė:
Tie jusu riko brano ar kaip ten - labai mieli! Kaip saldainiukai!![]()
Tokie aptakus, taip ir norisi paciupineti.
![]()
Kai nebetilps naudosim sportine dali.Ten nugarele ir pasikelia ir nusileidzia ,ir kojyciu galas taip pat.Turetu vidutiniam vaikui iki kokiu 4men lopsio uztekt.O gal ir ilgiau...
aura28 parašė:
O kažin koks jų lopšio ilgis tų riko nano????
Man rodos apie 80cm... Tai tikrai ilgiau uzteks nei 4 men
turtelis parašė:
Kiek jus pati gimet kg?man idomu ar yra kazkokia sasaja su mamos gimimo ugiu ir svoriu
![]()
Gimiau 3.35kg ir 53cm, o vat manoji 57cm ir 4.090kg. Vyras gime putlesnis, bet jo mama nepamena duomenu, o is nuotrauku tai grynas tetukas. Mano tik apacia :D, tiek to panasumo. Sako, kad antras didesnis buna, tai man net plaukai siausias, bet gal taip nebus.
Meyta parašė:
Gimiau 3.35kg ir 53cm, o vat manoji 57cm ir 4.090kg. Vyras gime putlesnis, bet jo mama nepamena duomenu, o is nuotrauku tai grynas tetukas. Mano tik apacia :D, tiek…
Nebūtinai didesnis, priklauso ir nuo lyties. Jei pirmas berniukas, antra mergaitė, tai gali ir mažesnė būti. Tiek mano, tiek brolio vaikai tokie buvo (t.y. pirmas didesnis, nei antras).
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai