_westa parašė:
Tos kurios turit du primaitinimus, kada zadat isivesti trecia kosyte?
Trecia ivedinesiu 7 men.kai bus .Duosiu vakarop nuo 17h iki 18h . Avizine kose pamaisyta su kokia darzove
_westa parašė:
Trecia ivedinesiu 7 men.kai bus .Duosiu vakarop nuo 17h iki 18h . Avizine kose pamaisyta su kokia darzove
Vaivuole parašė:
Sveikos, mums 6men ir sav. Pradejom ragauti morka pries 4 dienas. Iki tol- tik zindziau. Taciau niekaip nesuvalgom daugiau nei šaukštelio. Pirmas dvi dienas, tai ga…
Mes savaite valgem nuo 1 iki 3 saukstuku,po to jau geriau sekesi.Nepergyvenkit yra dar laiko .Gerai ,kad nors po sauksteli,buna isvis nevalgo ,nei saukstelio
oksy33 parašė:
Tai irgi pavalgo biski. Mano 180ml isgeria kartais 210. Neatila, bet irgi ne visada duodu nes man kazkaip daug atrodo tie 210 ml. ?
Joa man irgi daugokai kaskaip? kaa liecia misinuka man kartais atrodo kad maniskis besotis kiek duosi tiek geras nes labai skubina o paskui atpila?
_westa parašė:
Ketvirtadieni eisim pas gyditojs tai zesiu ka sakys kada ivesti 3 .
Brukita26 parašė:
Paaidalinkit leliu svoriais ir ugiais 6 men?
Buvom pries savaite .7kg 200g 65,5cm .Paskutini men priaugo 600g.
margo.. parašė:
Oi ivairiai buna,bet dazniausei taip pradedam:
Pusryciai -nou 8 iki 9h .pries ,tai duodu truputi pazysti ,nes, kai darau kose ,ka…
Pagal tai ka suraset tai jau 3 maitinima isivedinejat. Ar kazka ne taip supratau. Nes ryte kose, pietums darzoviu kose or pavakariams dar uzkandat darzoviu. As tai galvoju taip kad pradejom 4men 2savaiciu ragauti. Po dvieju savaiciu buvo pilnas maitinimas. Tai antra norejau ivedineti 5men2sav. Bet daktare rekomendavo nuo 5 men. Tai ir pradejau. O trecia galvoju pradesiu ivedkneti 6men 2 savaiciu. Tai iki 7 men turesim 3 valgymus.
adir parašė:
Gal kam bus aktualu. Pirkau mazajai zaisla is Ali, jis gali buti kiljuojamas prie valgymo kedutes staliuko. kaip mazai patinka ?
Idekite nuoroda
Mum irgi reiktu kazko panasaus
Vaivuole parašė:
Sveikos, mums 6men ir sav. Pradejom ragauti morka pries 4 dienas. Iki tol- tik zindziau. Taciau niekaip nesuvalgom daugiau nei šaukštelio. Pirmas dvi dienas, tai ga…
Na mano panelyte tai kolkas ragauja bulve antra diena ir phu phu phu labai nenoriu prisisneket bet lyg ir viskas sekasi gerai
siandien suvalge kazkur 20ml ir pradejo nervuotis tai nebedaviau ir daviau misinuka. Kiek kur skaiciau kad pati pradzia kartais buna sunki ir nauja maista kai kurie kudikiai tik is kelinto karto pradeda valgyti taip kad kantrybes mamyte
siulyciau vel pabandyti duoti ta pacia morkyte jei vel nesekmingai bandykit kazka kita duoti
oksy33 parašė:
Pagal tai ka suraset tai jau 3 maitinima isivedinejat. Ar kazka ne taip supratau. Nes ryte kose, pietums darzoviu kose or pavakariams dar uzkandat darzoviu. As ta…
Ne pavakariams duodu nedaug ,jai valgo ,tai kokius 5 saukstukus.Tai nesiskaito 3 primaitinimas
Kartais duodu po pietu dar arba pries pietus koki vaisiu pavirta kriause arba obuoliuka .Daktare sake kai antra maitinima ivedinesiu kartas nuo karto duoti tarp maitinimu vaisiu arba i kosyte ryte imaisau
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai