gynteux parašė:
Va vijurkas mano ?
Oho kokia saunuole
gynteux parašė:
Va vijurkas mano ?
Oho kokia saunuole
gurmane1 parašė:
tikrai stipruolė kokia![]()
Nuo kada ropoti pradėjo?
Ropoti pradėjom 6,5 mėn. O antrą primaitinimą įvedžiau po mėn nuo pirmojo ☺
Brukita26 parašė:
Dar citrinos rugstele veikia kaip ir actas ir kvapo tokio nera?
Aha as irgi su citrinos rugstele valau arbatinuka nes kalkes renkasi greitai tai I savaite bent karta butinai isplaunu
Siandien mano princese jau paragavo bulves ir phu phu phu kad neprisikalbeciau bet buvau maloniai nustebinta valge keistai bet valge
tiesa kai as daviau net nesiziojo matyt nelabai suprato ko as cia noriu is jos bet paskui leidau paciai saukstuka detis I burna tai tik reikejo ziuret kad viso nesisigrustu
mamytes kaip jus daret? Siandien daviau tik kokius 5 saukstelius paragavimui o rytoj kiek padidint 2-3 sauksteliais daugiau?
gynteux parašė:
Va vijurkas mano ?
Vajetau, kokia fainuole ??? o jums lygiai 6 men? Mano mergiotei po savaites bus 6 men, taciau iki ropojimo dar toooli grazu ?
aksk parašė:
Aha as irgi su citrinos rugstele valau arbatinuka nes kalkes renkasi greitai tai I savaite bent karta butinai isplaunuSiandien mano princese jau paragavo bulves…
As pirma kart bulve daviau visus 5 saukstus, labai noriai valge mano vyriskis ?, kita diena gal apie 8 suvalge, veliau jau 10 na ir dabar jau stabiliai valgo apie 150 ml.
Prasidejo 3 - cia primaitinimo savaite
Mesdu parašė:
Kazkada kazkas rase su kuo kalkes isvalyti as kai mazylis atsirado,tai arbatini su obuoliu actu,arba actu isvirinu,nes per laika tikrai atsiranda nuosedu nuo bet ko…
O as jau kokius 9 metus nzn kaip artido kalkes. Nebent kai bunu lt. Turiu virduli jau 6 metus ta pati ? blyn pirkau sekunuose uz 29 lt, kokie laikai buvo. Atsiveziau i no ir vis dar tas pats. Bet vyro vis prasau naujo, nes kiek galima. Vandeniu tai dziaugiuosi norvegijoje.
gynteux parašė:
Va vijurkas mano ?
Stipri ir vikri mergaite. Lenkia bernus musu. ???
O as ka tik po filmo. Gryzau namo po 7 val nebuvimo. Tai pasidziauge tetukas ? o mamyte pasikulturino ir su draugem vakarienes pavalge lietuvisku patiekalu kavineje. Kai ruosiausi i filma tai pirma karta po kokiu 6 men plaukus pasileidau. ? negalejau atsiziureti kokie jau ilgi. ?
oksy33 parašė:
O as ka tik po filmo. Gryzau namo po 7 val nebuvimo. Tai pasidziauge tetukas ? o mamyte pasikulturino ir su draugem vakarienes pavalge lietuvisku patiekalu kavineje…
Kaip smagiai laika praleidot!
Mes su vyru siandien pirma karta gal po metu pertraukos i kina kartu nuejom, laiminga iki apsikakojimo
Meshka parašė:
Gaila kad vaikutis verkia, laikykis...Bet kad mokaisi, saunuole! Mama neturi tarp keturiu sienu uzsidaryti
Vyras vietoj priekaistu pats tegu d…
Vyras komandiruotem dirba as viena auginu faktiskai:)tik savaitgali buna.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai