Terax parašė:
Ar jau matosi pas jus pilvukai?![]()
Aš jaučiuosi lyg lašinuką ant pilvo užsimetus, kaip blogiausioj savo formoj
Nors nieko nepriaugau, kaip tik apie -2kg dar
Gal jau tuoj pradėsiu viską kimšt
Terax parašė:
Aš jaučiuosi lyg lašinuką ant pilvo užsimetus, kaip blogiausioj savo formoj
Nors nieko nepriaugau, kaip tik apie -2kg dar
Gal jau tuoj pradėsiu viską kimšt
sandaliuke parašė:
Aš jaučiuosi lyg lašinuką ant pilvo užsimetus, kaip blogiausioj savo formojNors nieko nepriaugau, kaip tik apie -2kg dar
Gal jau tuoj pradėsiu viską kimšt :D…
As irgi taip jauciuosi
migla... parašė:
Kalbant apie pilvukus tai matosi... o kalbant apie kilogramus...6....
Su pirmu apie 30 prisiauginau ir kol maitinau 2 metus nei krust 106kg...![]()
As kadangi ne kudute, tai kai pykino pradzioj(ir vis dar pykina pakankamai daznai), plius as nic nieko saldaus negaliu valgyt, nes pykina net nuo pyragu/saldainiu/sokoladu vaizdo, tai galvojau, va atsargu daug turiu, tai gal nepriaugsiu bent pradzioj nieko, siandien pasvere pas gydytoja +2... mano gausios atsargos kazkaip nepadeda
sandaliuke parašė:
Aš jaučiuosi lyg lašinuką ant pilvo užsimetus, kaip blogiausioj savo formojNors nieko nepriaugau, kaip tik apie -2kg dar
Gal jau tuoj pradėsiu viską kimšt :D…
As irgi taip jaučiuos )) nors irgi -2 kg
Dzeine555 parašė:
Labas mergaites, kaip jauciates? Ar nemaudzia jums pilvuko apacios, nemaloniai jauciuosi, jau kelinta diena pilvuka pamaudzia kaip pries mmmm ateinancius jauciu spa…
Man taip pat buvo, tai sakė, jog normalu, pageriau magnio ir išties nebemaudzia taip
Gal ir jums taip pat bus
simsimb parašė:
Man taip pat buvo, tai sakė, jog normalu, pageriau magnio ir išties nebemaudzia taip![]()
Geriu visa kompleksa vitaminu, iveina ir magnis
matomai augam sparciai
Terax parašė:
Dar ana savaite nieko visiskai nesimate ? Bet sia kaip issoki, net paslepti sunku darosi ?? bet toks vaizdelis kaip priaugusi buciau po svenciu, kaip ir kitos merginos minejo, lyg lasinukas pakibes butu ?Tikiuosi greitai bus panasesnis i nestukes pilvuka, o ne posventini lasinuka ??
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai