@Nestuke@ parašė:
Geriau gal su gydytoja pasitarkiteMan sonus maudzia vakarais, tai israse magnio pagerti.
Aciu, tikiuosi viskas gerai
@Nestuke@ parašė:
Geriau gal su gydytoja pasitarkiteMan sonus maudzia vakarais, tai israse magnio pagerti.
Aciu, tikiuosi viskas gerai
Dzeine555 parašė:
Labas mergaites, kaip jauciates? Ar nemaudzia jums pilvuko apacios, nemaloniai jauciuosi, jau kelinta diena pilvuka pamaudzia kaip pries mmmm ateinancius jauciu sp…
As jauciu kas dien spazmus, ypac desniam pusei pilvo apacioj kaip suspaudzia atrodo toks gilus skausmas bet labai trumpas, ir daugiau vakarais pasijaucia. Ypac pasijaucia kai is masinos reikia islipti ar ilgiau pasedejus reikia atsistoti. Bet manau cia normalu taip ir turi buti
Dzeine555 parašė:
Aciu, tikiuosi viskas gerai![]()
Manau kad tikrai gerai, bet geriau su gydytoja pasitarti. Pas mane sekmadieni labai stiprus spazmas buvo po ciaudulio, tai sake kad cia normalu
Irgi issigandau..
Dzeine555 parašė:
Labas mergaites, kaip jauciates? Ar nemaudzia jums pilvuko apacios, nemaloniai jauciuosi, jau kelinta diena pilvuka pamaudzia kaip pries mmmm ateinancius jauciu spa…
Man kartais pamaudzia kaip per menesines bt labai trumpai. Ir keisciausia kad taip maude pradzioj nestumo, po to praejo ir vel atsirado kelios dienos atgal. Man 15 sav beveik.
nina1985 parašė:
Man kartais pamaudzia kaip per menesines bt labai trumpai. Ir keisciausia kad taip maude pradzioj nestumo, po to praejo ir vel atsirado kelios dienos atgal. Man 15 …
Tikekimes kad tai normalu ir didejancios gymdos spazmai, ryt suzinosim
Dzeine555 parašė:
Aciu mergaites labai, tikrai ramiau , tikriausiai normalu nes nevienai taip, butinai ryt po vizitacijos parasysiu jums ka pasake daktariukas![]()
Man irgi pamaudzia...tai sonus, tai apacia pilvo...man gyd sake kad normalu.
Dzeine555 parašė:
Tikekimes kad tai normalu ir didejancios gymdos spazmai, ryt suzinosim![]()
Aha praneskit butinai nes man vizitas tik menesio gale ??
Giedre111 parašė:
O suciaudejus kad nesuskaudetu pilvuko reikia susilekti siek tiek nebuti issitiesustikrai padeda, tik kartais uzmirstu kaip ciaudijant reikia elgtis :)) net tok…
Ooo, geras! Visai gali buti tiesa, nes as gulejau tada! Aciu uz patarima
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai