orxideja9891 parašė:
Ar tiesa jog berniukus dazniausiai pernesioje?Ar bobuciu ismanyta?
Kas turi tame patirties, galite pasidalint?
![]()
Nezinau net, bet mano sunus savaite anksciau gime ?
orxideja9891 parašė:
Ar tiesa jog berniukus dazniausiai pernesioje?Ar bobuciu ismanyta?
Kas turi tame patirties, galite pasidalint?
![]()
Nezinau net, bet mano sunus savaite anksciau gime ?
Is TD 21 sav
Vaikelis dabar labai aktyviai juda. Tyrinėtojai sako, kad šiuo metu jis padaro apie 50 judesių per valandą, net ir miego metu. Visi šie judesiai skatina vaikelio fizinį ir protinį vystymąsi.
Dabar suprantu kodel tik man ramiai sedint ar bandant miegot vaikas isvien juda, as jau galvojua jis gal visai ten nemiega
Jau buvau prisigalvojus gal vaisiaus vandenu pas mane mazai ar kas yra, nes labai aiskiai jauciasi visi judesiai ir vyras jau senai jaucia uzdejes ranka, gal dar del to kad riebaliuko visai nera pas mane
...Mamyte... parašė:
Na lauksiu ? nera dar lb judesiuku...jau nervai ima net? bet gal anksti ryt 19sav.placenta priekyje ir siaip stamboka esu gal ne tjp greit bus.
As pradejau just 20, 4 dienos buvo? taop pat placenta priekineje sienoje?pajusit ir jus neuzilgo ,kantrybes???
Uogauoga25 parašė:
aš tai pirmą kartą tik dabar pasimatavaudabar guliu ir jaučiu kaip mažiukas žaksi pilvuke :))
O as dar galvoju, nuo kada ima zagseti ? nes mano sunus lb zagsejo pamenu,dabar nejauciu dar nieko
dovdove parašė:
As pradejau just 20, 4 dienos buvo? taop pat placenta priekineje sienoje?pajusit ir jus neuzilgo ,kantrybes???
Priguliau pavalgius ir opa ??juda beibis ?? net ramiau liko ?paglosciau pakalbinau ????
...Mamyte... parašė:
Priguliau pavalgius ir opa ??juda beibis ?? net ramiau liko ?paglosciau pakalbinau ????
Na va ir sulauket??
mel@nija parašė:
manes dar nei karto nematavo per pilvelio apimti tik pasveria sake anksti na ne Lietuva gal skiriasi viskas![]()
As ginei sakau nera dar ka matuoti tai sako svarbiausia gimda auga sako paziurekit jau 19 cm
rube parašė:
Nu gal ne visoms,o daugumai. Tik nevisos apie tai šneka.
Va labai teisingai pasakiai nes as netaikiau visoms o sakiau daugumai ir tikrai gali but kad nevisos apie tai pasisako
Aistukas07 parašė:
As tai laukiu nesulaukiu judesiuku ?? kada pasake kad mergyte auga pas jus pilvelyje? :)))
16 sav. pasake, kad dukryte bus
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai