Gretutea2013 parašė:
1kg kolkas. Tu?![]()
As +8kg ?
Gretutea2013 parašė:
1kg kolkas. Tu?![]()
As +8kg ?
IngridaP parašė:
Pagimdžiau visu mėnesiu anksčiau berniuką, manau čia tik bobučių pramanai![]()
I ka panasus tas zagsejimo jausmas??gal ir zagsi bet nesuprantu ?
Mrs. Me parašė:
Daktare sake jog greciausiai mergyte,bet taip ir nepasirode tiksliaibalandzio 4d. Eisiu privaciai echo,tai labai tikiuosi mergyte nebus virtus berniuku,nes jau kaip ir susigyvenom su ta mintimi jog mergytes laukiam:)o jus ar
Mano gydytoja nemate ka turesim ?
Mrs. Me parašė:
Daktare sake jog greciausiai mergyte,bet taip ir nepasirode tiksliaibalandzio 4d. Eisiu privaciai echo,tai labai tikiuosi mergyte nebus virtus berniuku,nes jau k…
Mano gine nemate ka turesim?.
Sveikutes pas mus siandien vejuotas ir lietingas oras tai su vyru issiruosiau i miesta, pagaliau uzsidejau savo ilgai svajotus guminius HUNTER ;-) 4 metus svajojau bet tik dabar nusipirkau akcija pamaciau ir iskart griebiau nes 38 dydzio per akcija ir dar juodu sunku rast ;-) tai va dabar sokinesiu sau per balas laiminga
orxideja9891 parašė:
Ar tiesa jog berniukus dazniausiai pernesioje?Ar bobuciu ismanyta?
Kas turi tame patirties, galite pasidalint?
![]()
Turiu dvi mergaites, abi pernesiotos. Manau, kad čia pramanai. Labai norėčiau ši kart nepernesiot, nes pačiam gale, bent jau man tas laikas beprotiškai palengva slenka...
linaskuodiene parašė:
Mane gine matavo 77cm buvo reikes ryt pasimatuot ;) nes siand sekmadienine nuotaika![]()
manes dar nei karto nematavo per pilvelio apimti tik pasveria sake anksti na ne Lietuva gal skiriasi viskas
linaskuodiene parašė:
Mane gine matavo 77cm buvo reikes ryt pasimatuot ;) nes siand sekmadienine nuotaika![]()
as tai nusipirksiu metra nes dingo be galu is siulu stalciaus ;-) bet itariu kad per placiausia vieta nus daugiau nei 80 nes liemenele su tokia apimtim deduosi ant paskutinio iki placiausios vietos neina su ja apjuosti
Renciaa parašė:
Tai nemokamai gal nedaro,bet privaciai yra tikrai toks skanas,pati buvau
Norgej irgi nuo 18 iki 20 sav daro organu patikra ir tuo paciu lyti pasako
man sake kad mergyte 18 sav lygiai ;-) ir 20 sav tai dar kart patvirtino ;-)
Gretutea2013 parašė:
Man vakar vakare buvo sukietejas pilvukas. Nemoku paaiskint. Bet zinau kad cia pas kazkuria jau taip buvo. Ar gali but nuo to jog tiesiog vakar nuvargau darbe, ir a…
As siandien pabudau irgi su kietu pilvuku..bet savaitgali daug sveciavomes matyt mazai pagulejimu buvo? nes visa savaite buvo gerai..as dar kol kas nieko negeriu nei zvakuciu naudoju,nes nedaznai dar buna..bet tikrai nera malonus jausmas,kai pilvukas tarsi kamuolis susitraukia...?
...Mamyte... parašė:
I ka panasus tas zagsejimo jausmas??gal ir zagsi bet nesuprantu ?
Man pirmasis labai daznai zagsedavo. Cia tas pats kaip suaugusiam zmogui. Daznai pasikartojantis, gana ritmiskas judesiukas pilve. Kai pajusit, jei jusiskis zagses, tai tikrai suprasit kad cia zagsulys ?
zabirute parašė:
Man pirmasis labai daznai zagsedavo. Cia tas pats kaip suaugusiam zmogui. Daznai pasikartojantis, gana ritmiskas judesiukas pilve. Kai pajusit, jei jusiskis zagses,…
Na lauksiu ? nera dar lb judesiuku...jau nervai ima net? bet gal anksti ryt 19sav.placenta priekyje ir siaip stamboka esu gal ne tjp greit bus.
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai