Busima.mama parašė:
Uzkreciau matavimos manija? as tai kiekviena savaite matuojuos,man idomu stebeti kaip auga? per paskutine savaite net 5 cm padidejo?
Mane gine matavo 77cm buvo reikes ryt pasimatuot ;) nes siand sekmadienine nuotaika
Busima.mama parašė:
Uzkreciau matavimos manija? as tai kiekviena savaite matuojuos,man idomu stebeti kaip auga? per paskutine savaite net 5 cm padidejo?
Mane gine matavo 77cm buvo reikes ryt pasimatuot ;) nes siand sekmadienine nuotaika
linaskuodiene parašė:
Bet kaip
laukiu to echo atrodo nebegaliunesiruosiau fotosesijai, bet aciukas ??
Oj echo ir as lb laukiu ? na nieko jau nebeilgai liko laukti ?? oj gal pasakys ka turesim ? nors visa laik galvoju kad mergyte ???
...Mamyte... parašė:
Oj echo ir as lb laukiu ? na nieko jau nebeilgai liko laukti ?? oj gal pasakys ka turesim ? nors visa laik galvoju kad mergyte ???
Galvoju apie berniuka bet apie ka dar galvoju nesakysiu garsiai
lb laukiu greiciau ateitu ta diena ir nusiraminciau :))
Gabushka parašė:
Vat ir ne, aš cia esu didziausia is didziausiu![]()
![]()
104cm + 9kg... ot![]()
Nu reiskes mes pirmos esam banginukai
kitos tuoj pasivys
Vineda parašė:
Moterytes, man 21sav , rytoi pas gyditoja , kaip manot ar jau matys mažylio lytį ?
Jeigu bus patogioje padėtyje, tai tikrai matys?
Vineda parašė:
Moterytes, man 21sav , rytoi pas gyditoja , kaip manot ar jau matys mažylio lytį ?
Jei gyditoja pasistenks tai turi jau matyti.
migdolas321 parašė:
O kiek daug nėštukių Antakalnyje planuoja gimdyti, gal su kuria nors dar ir susitiksiu
![]()
Aš ir kol kas mastau apie antakalnio, nes mano ginekologe ten rekomendavo
Vineda parašė:
Aiskiai mato jau nuo 18sav (mato ir anksciau bet tiksliau pasako veliau), jei nesisleps tai tikrai matys
Antikute parašė:
Aš ir kol kas mastau apie antakalnio, nes mano ginekologe ten rekomendavo![]()
Bent jau Uk "lyties skanus" daro nuo 16sav tai nuo tada ir tikslu manau
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai