Zemuogė31 parašė:
Vilnietes mamytes, kur planuojate gimdyti ir pagriskite kodel? nes apie visas klinikas prisiklausiau skirtingu komentaru.
Aš Antakalny planuoju. Pirmą ten irgi gimdžiau. Kaip jau čia kažkuri minėjo, man irgi buvo labai svarbu dušas ir wc kiekvienoje palatoje (nu nes neįsivaizduoju kaip bendruose dušuose kaskart nusipraust apsilankius tualete). Palatos švarios ir tvarkingos, guli po dvi mamytes (nebent imi mokamą, tada nakvoja tėtis arba palieka tuščią kitą lovą), naujagimių skyrius profesionalus, gimdymo skyriuje personalas irgi ok (aišku, ant blogos nuotaikos bet kur gali užtaikyt). Su mumis personalas nesiciackino, bet mums to ir nereikėjo, ne į spa gi važiuoji. Gulėjom penkias dienas, su niekuo nesitarėm, niekam nemokėjom ir visi su mumis elgėsi normaliai.
Beje, kalbant apie rezidentus, tai atvykus gimdyti pasirašant dokumentus galima nepasirašyti, kad gimdyme jie dalyvautų. Man buvo atvedę porą rezidentų ir paklausė ar prieštaraučiau, jei jie būtų gimdymo metu, aš pasakiau, kad nesutinku ir daugiau jų nemačiau. Manrods, Santariškėse taip negalima, nes jos yra universitetinė ligoninė.