Mes diena tik ant ranku supamos uzmiegam... o nakciai ir nakty tik su papuliu burnoje... maziukei taip papulio nereikejo kaip kad db reikia... tai taip abi kartu uzmiegam ir pramiegam nakty... 😆

vzamalyte parašė:
O kiek laiko buvot ligoninej po operacijos?
Ir pas ka reikia gauti siuntima is seimos gydytojo, kad ivertintu situacija?
Aš ėjau privačiai proktologa, kad įvertintų situacija. Kitokiu atveju reiktų eiti pas šeimos gydytoja, ji duotų siuntimą pas proktologa, jis apžiūrėtų ir tada arba jis, arba šeimos gydytoja išrašytų siuntimą operacijai ligoninej ar privačioje klinikoje galėtumėt. Tik operacijai rasykites pagal rekomendacijas, nes labai daug prastu proktologu. Po tokiu mano pažįstamai ir tėvui išlenda beprasmiškos odeles ir vėl reikia daryti operacija, jei jos nenori. Aš operavausi privačiai, nes norejau būtent pas Deivida Narmonta. Aišku kaina kerta skaudžiai. Pirmos dvi dienos buvo neskausmingos, tik jaučiamas didelis nuovargis. Dare pilna narkoze. Ryte atliko operacija, o 16 val važiavau namo ir jau valgiau. Sese tuo pat metu operavosi paprastoj ligoninėj. Tai ja nukamavo. Nors ji šimtą kartu kartojo, kad dėl vaikystėje sulaužyto stuburo epiduras blogai pasiskirsto, jie vis tiek dare ir jai skaudėjo, kai pradėjo operuoti ir vis tiek teko jai daryti narkoze. Taigi ji po to savaite atsigaut negalėjo nuo tiek vaistų, veme, silpna ir pan.
Sakoma, kad negalima bent 10paru nieko sunkaus kelti. Bet aš viena buvau su vaiku ir kylojau ir supau kaip visada. Lyg ir viskas gerai. Vyras tik operacijos diena buvo namie. Po keliu dienų pradeda skaudėti labiau, kai jau gyja, bet nuolat vartojau Dolmena ir ištvėriau. Dabar dar kartais geriu ji. Jums proktologas pasakytu ar galėsit pasirūpinti pati vaiku.nes jeigu labai daug teks išpjauti, tai gal ir reikes jums pagalbos su vaiku.
amiunte parašė:
Oi, nesikankinkit ir vaiko nekankinkit. Gal jam tas būdas visai netinka! Ir nereikia. Aš savo merginą mokiau užmigti, nes ji man atsibusdavo kas 45 min.ir nesupama …
Iki keliu ryto miega jusu? As 20 irgi uzmigdau. Miega nuo 7 men savo kambary, lovytei. Supavau, kol uzmigdavo ant ranku, keldavau i lovyte, db nebesupu, tik kai valgo, tai man refleksas linguoti. Tai pavalgo ir iskart keliu i lovyte, apkloju ir jis pasisuka ant sono ir as iseinu. Turiu kamera, per kuria stebiu kad ne iskarto uzmiega, ant sono dar krapsto pagalves kampa ar migduka judina. Bet uzmiega greit. Tada 12-1 val pabunda, pasiulai vandens ar mp, jei vanduo nesueina, tada vel uzmiega ir tada arba keliasi dar karta kokia 4-5 arba nebe. Ryte keliasi 6-7 valanda. Pasidare idomu, jei jusiske uzmiega 20 val, kada keliates?
amiunte parašė:
Oi, nesikankinkit ir vaiko nekankinkit. Gal jam tas būdas visai netinka! Ir nereikia. Aš savo merginą mokiau užmigti, nes ji man atsibusdavo kas 45 min.ir nesupama …
Pabandziau- nepaejo, tai kol kas nemeginsiu dar karta visaip mums buna. Kartais ismiega nuo 21val iki 24val, po to po 3val vel bunda. Kartais dazniau. Bet jei lovytej tai kas valanda bunda... ir jei bandau kelt imigusi i lovele irgi bunda. Gal toks laikas, gal reikia to artumo. Nors as taip noreciau bent nakti pamiegot pora valandu negalvojant, kaip ranka padet, kad neuzgauciau
bet nedraudziama tureti, ko negali tureti
Lovelymamy parašė:
Gal kuri turit apsauginius vartelius ant laiptu? Pasidalinkit kur pirkot? Su vyresneliu nereikejo o va dabar reik bent dveju tokiu varteliu🤔
Vienus pirkom per skelbimus, kitus naujus (tik nzn is kur vyras juos pirko). Tik labai reik atkreipti demesi i ploti.
Jelena89 parašė:
Iki keliu ryto miega jusu? As 20 irgi uzmigdau. Miega nuo 7 men savo kambary, lovytei. Supavau, kol uzmigdavo ant ranku, keldavau i lovyte, db nebesupu, tik kai val…
Mūsiškė ryte lyg laikrodis- 7 ar 7.30 ir jau labas rytas vakare dažniausiai apie 21val guldom miegot, nors būna ir puse 10. Visos nakties neišmiega, keliamės ir valgom po pora kartų pm.
Lovelymamy parašė:
Gal kuri turit apsauginius vartelius ant laiptu? Pasidalinkit kur pirkot? Su vyresneliu nereikejo o va dabar reik bent dveju tokiu varteliu🤔
Kadangi pas mus didelė aikštelė, konstravom iš dėvėtos kūdikio lovytės šonų.
Jelena89 parašė:
Iki keliu ryto miega jusu? As 20 irgi uzmigdau. Miega nuo 7 men savo kambary, lovytei. Supavau, kol uzmigdavo ant ranku, keldavau i lovyte, db nebesupu, tik kai val…
Priklauso nuo nakties. Jei naktį kiek pasiautėja-apie 8.30 keliasi, jei naktis rami-apie 7.30. Vidurkis-8val.