mattina all alba parašė:
Tai va, kiek pasiklausinejau, tai tiek kazkur ir moka, tai kazka nesusikalbejom pilnai🤔
Bet juk kiekviena mėnesį kaina svyruoja , priklauso nuo darbo dienų skaičiaus, o ypač nuo lankytu dienų, juk būna kad serga
mattina all alba parašė:
Tai va, kiek pasiklausinejau, tai tiek kazkur ir moka, tai kazka nesusikalbejom pilnai🤔
Bet juk kiekviena mėnesį kaina svyruoja , priklauso nuo darbo dienų skaičiaus, o ypač nuo lankytu dienų, juk būna kad serga
mattina all alba parašė:
Sveikos mamos. Šiandien paskambino iš darželio.pasiūlė terminuotą vietą. Na bet net ne tas labiausiai nustebino. O kaina. 260€, kiek jūs mokat už darželius? Kokios …
Mes uz privatu 250mokam.
Valstybinis, gurdejau iseina apie 60 eur/ men.
Apie terminuotas sutartis negirdėta.
Tai taip ir buvo, nesusikalbėjom, mano vaikiuks aplink šūkaliojo, tai aš paklausiau kiek maždaug mėnesiui, o ji pasakė du šešiasdešimt, bet čia maždaug dienai, gavosi nesąmonė užtat😀
O dėl terminuotų, tai tikrai, taip ir gavom. Su darželiais reikalų ikišiol neturėjus visiškai, tai man čia išvis naujiena, bet gavom vietą keturiems mėnesiams, priėmiau pasiūlymą, nes sakė būna visko, gal kažkas vėliau ims leist, gal atsisakys, tokiu atveju gautume nuolatinę vietą
mattina all alba parašė:
Tai taip ir buvo, nesusikalbėjom, mano vaikiuks aplink šūkaliojo, tai aš paklausiau kiek maždaug mėnesiui, o ji pasakė du šešiasdešimt, bet čia maždaug dienai, gavo…
Kada į darbus? Buvai sakius , kad darželis nelabai gelbėja
monamint parašė:
Kada į darbus? Buvai sakius , kad darželis nelabai gelbėja
Kiek neplanuotai, bet gal vis tik liepą jau grįšiu, nors planavau kokiam rugsėjį tik,bet dėl karantino darbas parom, tai tas 6-7paras nesunku tarp vyro darbo įterpt, tai pasitarėm, kad gal verta pabandyt, jei jau matysiu, kad neina, tada trečius metus vpa pasiimsiu. O darželį kadangi pasiūlė, plius labai geras sąlygas leidžia, tai dėl vaiko tiesiog galvoju leist, na kad su vaikais pabūtų, kažko naujo išmoktų. Sakė galima vest tik į užsiėmimus, ~10val ir iki kokios 13val, tai dar jei labai pavargus, tuo metu galėsiu pamiegot😀
777. parašė:
Mes dviem savaitem veliau pradejom. Irgi viskas lauke,vaikus paima lauke,prie vartu,i vidu negalima,net uz vartu neleidzia ieiti.
Man taip patiko tas, kad jie lauke užrašiau į darželį, kur visada lauke būna. Jei ir ne virusas. Tik įdomu, ką jie daro, kai temp. +1 pvz, ar dar žemiau.
mattina all alba parašė:
Kiek neplanuotai, bet gal vis tik liepą jau grįšiu, nors planavau kokiam rugsėjį tik,bet dėl karantino darbas parom, tai tas 6-7paras nesunku tarp vyro darbo įterp…
Kaip su MP? Aš grįšiu rugpjūčio viduryje, šiuo metu mp labai mylimas, ypač naktį, ryte, prieš pietų miegą ir per jį, bei vakare. Jai bunam namie, tai nori ir dažniau
monamint parašė:
Kaip su MP? Aš grįšiu rugpjūčio viduryje, šiuo metu mp labai mylimas, ypač naktį, ryte, prieš pietų miegą ir per jį, bei vakare. Jai bunam namie, tai nori ir dažnia…
Va tai dėl šito labiausiai ir nerimauju, na tiksliau dėl naktinio žindymo... buvau vasarį porai dirnų kursuos, tai dienom pilnai su vyru prabuvo be mp, ir pietų miegui abi dienas užmigo, pirmą dieną išvis kažkaip gan gerai praėjo, nors išbuvo kažkur 13val net be pienuko, antrą dieną jau manęs labiau ieškojo, vis šaukėsi mamos. O naktį, tai labai skirtingai, būna užmiega 22-23 ir iki kokiu 4-5val išmiega nepabudęs, o tarkim būna naktų kaip praitą, kai kėlėsi kokius jaučiu 4kartus... nežinau kas bus tokiu atveju. Visaip svarsčiau, ką daryt su žindymu, nes matau, kad poreikis dar didelis labai yra, net sakyčiau padidėjęs šiuo metu labiau, dieną ir jei namie, tai pasiprašo ne vien prieš miegą ar po jo. Iš pradžių planavau bandyt atpratint naktinius, kad nebūtų tokio streso, dabar lyg sutarėm su vyru bandyt 'pasirepetuot', vakare išeisiu kur nors ir sakysim, kad einu į darbą ir jis migdys, pradžiai pirmas naktis, gal grįšiu į lovą, o vėliau bandysiu kitam kambarį jau per naktį palikt miegot su vyru ir žiūrėt kaip seksis, nes dabsr kai naktį prabunda užmiega tik su mp. Nors vakare jau dažnai užmiega be, na dalinai be, nes atsigeria ir jau po to gulinėja, vartosi ir užmiega. O ką tu su mp žadi daryt? Nutrauksi iki darbo?
mattina all alba parašė:
Va tai dėl šito labiausiai ir nerimauju, na tiksliau dėl naktinio žindymo... buvau vasarį porai dirnų kursuos, tai dienom pilnai su vyru prabuvo be mp, ir pietų mie…
Reikėtų iki darbo , nes be mp nemoka užmigti. Va pvz šią naktį kokius penkis, gal šešis kartus prašė papo, prabunda ir rėkia papoooo. Raminu, uzmiegae, bet blaškosi. Teko vasario mėnesį man nakvoti vieną kartą ligoninei, tai kėlėsi vyrui 11 kartų. Šiaip reikia rimtai užsiimti, čia nepadeda retinimas, kelis kartus nedavimas... Tik nežinau kaip geriau padarius, taip visiškai nuimti ir gi gaila.. bet pati ir jau noriu poilsio normalaus nakti
Ji pas mane užmiega apie 22:30, o keliasi kažkur po dviejų- tryju val, ir tada dūdos. Tą posmą numiega savo naujoje lovoje, kuri stovi prie mūsų lovos. Tada įsikeliu pas save, ir taip iki ryto
Jiems lyg apie 2 metus užeina tas poreikis, dar daugiau žįsti. Bet man atrodo, bus mama darbe ir gal nereikės 🤔. O pažįs, kai mama bus namie. Kažkaip taip. Bent jau iš tų, kurie dirba ir žinda teko girdėti, kad susitvarko, abu prisitaiko ir atsiranda naujas ritmas. Juk nebe kūdikis 😊. O dėl atpratinimo, tai švelnus atpratinimas užtrunka ne vieną mėnesį. Galima staigiai, bet tai bus stresas vaikui labai didelis. Na ir dar nerekomenduoja kartu leisti į darželį ir nujunkyti, vienu metu. Tada stresas padvigubėja. Labai daug galvojau irgi, kaip reikės daryt. Bet darželio negavom, darbe krizė dėl pandemojos, tai kol kas ir ten nelabai laukia, tad kol kas gyvenam toliau kaip gyvenę 😊
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai