O pas mus tragiška situacija. Vaikas paniškai bijo vyro šeimos! Viskas prasidėjo prieš kokį mėnesį,seio vyro šeima matome tikrai retai,nebent pro šalį einant uZeinam pas močiute į darbą. O gruodį prasidėjo šventinis maratonas, taip gavosi kad per visa gruodį buvo 6 šventes per kurias važiavom pas vyro šeima ,per visas šventes buvo labai daug žmonių ir nežinau kaip kas ir kodel bet dabar tik iš tolo pamato močiute iškart man į glėbį į ašaras ir vos nedreba! Visiškai iš oro,dabar praeinam pro močiutės darbą jau iškart matau kad vaikas keičiasi ir bijo ir tik ten neitume . Visu kitu žmonių visiškai nebijo ,patinka kai pakalbina, nėra būvus nei karto išsigandus. Jau net neZinau ką daryt prieš kelias dienas bandZiau nueiti pas močiute į darbą tai tik pamate ta pastatą iškart verkt pradėjo,nuraminau,įėjau į vidų ir vaikas visas į mane įsigniaubes sustingusi. Tikrai baisi situacija nes seip mano vaikas labai drąsi,judri ir linksma.visiskai neverkia net į siena ipuolus o vat kažkaip paniškai bijo vyro šeimos
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus